Search

Event Miroslave Dume i Kim Kardashian u Parizu

Event Miroslave Dume i Kim Kardashian u Parizu

Projekt Fashion Forward Iniative predstavljen pred brojnim uzvanicima


Büro 24/7 jučer je za vrijeme pariškog Tjedna mode i u prisustvu brojnih poznatih gostiju lansirao inicijativu za podršku mladim dizajnerima pod nazivom Fashion Forward Iniative

Među organizatorima ove koktel večere u čast mladim dizajnerima našli su se Miroslava Duma, Caroline de Maigret, Melvin Chua i Kim Kardashian-West. To je označilo početak globalne inicijative pod kapom portala Büro 24/7 koja će predstavljati nove mlade talente modnoj industriji. Mnogi slavni gosti su se okupili u nedavno otvorenom hotelu Peninsula Paris u blizini Slavoluka pobjede gdje su se mogli pobliže upoznati s brendom A.W.A.K.E. i njegovom osnivačicom Natalijom Alaverdian. Među njima su bili članovi klana Kardashian, uključujući i Kanyea Westa, Anna Dello Russo, Natalija Vodjanova i mnogi drugi.

Büro 24/7 Fashion Forward Initiative je logičan korak u razvitku naše digitalne kompanije koja trenutačno svoja predstavništva ima u 5 zemalja svijeta. Počevši ove godine te nastavljajući se tokom različitih modnih tjedana, projekt će prezentirati jednog mladog dizajnera odabranog od strane međunarodnog tima. To dolazi u trenutku kad Büro 24/7 finalizira svoje planove o otvaranju podružnica diljem svijeta, primjerice u SAD-u, Brazilu, Australiji i Njemačkoj.

Brend Natalije Alaverdian A.W.A.K.E. po prvi puta je predstavljen javnosti 2012. godine, a u međuvremenu je mlada dizajnerica uspjela pridobiti naklonost modnih urednika, street style zvijezdi i celebrityja. Alaverdian je u međuvremenu počela pisati za neke od najutjecajnijih modnih časopisa diljem svijeta, a njena se linija može nabaviti u većini svjetskih online trgovina.

Natalija Vodjanova i Giambattista Valli

Kanye West i Kim Kardashian-West

Kim Kardashian, Miroslava Duma i Natalia Alaverdian

Caroline de Maigret i Edward Enninful

Miroslava Duma, Kanye West i Daniela Falcão

Kendall Jenner, Natalia Alaverdian i Kris Jenner

Anna Dello Russo i Giovanna Battaglia

Caroline de Maigret, Kim Kardashian-West, Miroslava Duma i Melvin Chua

Natalija Vodjanova

Leigh Lezark

Kendall Jenner

Sofia Sanchez

Kendall Jenner

Giancarlo Giametti, Miroslava Duma, Kim Kardashian-West, Kanye West i Natalia Alaverdian

Anna Dello Russo

Bianca Brandolini d'Adda i Anna Dello Russo

Miroslava Duma i Kim Kardashian

Event Miroslave Dume i Kim Kardashian u Parizu (фото 1)

Event Miroslave Dume i Kim Kardashian u Parizu (фото 2)

Event Miroslave Dume i Kim Kardashian u Parizu (фото 3)

više