Search

Grgo Zečić i urednički tim proslavili novi broj Heroine magazina

Grgo Zečić i urednički tim proslavili novi broj Heroine magazina

Koktel party za odabrane

Urednik: A.P.


Tjedan mode u New Yorku započeo je u znaku predstavljanja novog izdanja magazina HEROINE na čijem se coveru nalazi legendarna Kirsten Owen

Prvi put nakon gotovo desetljeća Kirsten otvoreno razgovara o svojoj karijeri. Kao najpopularniji "indie model" u povijesti mode, Kirsten Owen služila je kao muza Helmuta Langa gotovo dva desetljeća. Kao ultimativnu inspiraciju isticali su je Jil Sander i Miuccia Prada. Tijekom minimalističkog pokreta 90'ih Owen je doslovno vladala novim valom magazina kao što su bili The Face i i-D magazin. Isto tako su nezaboravne njene naslovnice sa Stevenom Meiselom za talijanski Vogue. Iako ulazi u treće desetljeće svoje karijere Owen i dalje snima s imenima kao što su Craig McDean, Patrick Demarchelier, Steven Klein i Steven Meisel. Premda u svojim kasnim četrdesetim godinama života i dalje osvaja kampanje za kuće Lanvin i Marc Jacobs. Modni svijet ju još uvijek zove najmisterioznijim modelom i zaštitnim licem ere Helmuta Langa i Jil Sander.

Gilda Ambrosio, Giorgia Tordini

Novo izdanje HEROINE magazina donosi ekskluzivni intervju sa Karlom Lagerfeldom i Silviom Venturi Fendi povodom 50 godina zajedničke suradnja čime je Lagerfeld postao rekorder u povijesti mode. Dizajner J.W. Anderson objašnjava svoj kreativni proces pri dizajniranju kolekcija za Loewe, dok živuća ikona fotografije Nobuyoshi Araki u jednom od rijetkih intervju govori o svom životu i kontroverzi koja desetljećima prati njegov rad.

Kirsten Owen, Grgo Zečić

Naslovnicu je stilizirao i s Kirsten razgovarao naš Grgo Zečić koji je na funkciji modnog direktora britanskog magazina. Svaki komad odjeće korišten u editorijalu iz privatne je arhive Langovih kreacija iz 90'ih. Na koktel partyju povodom modnog izdanja pojavile su se brojne legende modnog svijeta kao što su make-up artist Mark Carrasquillo, stilist Paul Sinclair i hair stilist Serge Normant.

Uz njih, HEROINE su podržale street style zvijezde Giorgia Tordini i Gilda Ambrosio, glumac Cory Michael Smith iz televizijske serije Gotham, fotografi Victor Demarchelier, Alessio Boni, Sebastian Kim, modni direktor TUMBLR-a Valentine Uhovski i brojni drugi.

Vivian dos Santos, Jelena Yemuchuk

Magazin će se pojaviti na europskim policama ovog tjedna, dok će na one svjetske zasjesti krajem rujna. U brojnim editorijalima pojavljuju se modeli poput Marjan Jonkman, zaštitnog lica kuće Saint Laurent i Lide Fox zaštitnog lica iste kuće ali za Haute Couture kolekciju koju je nedavno predstavio kreativni direktor Hedi Slimane, Alice Metz, ekskluzivno lice kuće Prada i Miu Miu. Među modnim urednicima koji su stilizirali editorijale valja istaknuti Karen Kaiser, modnu urednica INTERVIEW magazina, Jay Massacret, modnog urednik V MAN magazina i Emmu Wayman, modnu urednicu DAZED & CONFUSEDA.

Alice Metza

"Kirsten je bliska prijateljica i jedna od rijetkih žena koje me istinski inspiriraju stoga smo u magazinu izuzetno sretni što smo odradili intervju i zavirili u arhivu velikog Helmuta. HEROINE iz sezone u sezonu raste što dokazuje potpora imena kao što su Karl Lagerfeld, Hedi Slimane i Araki. Bez obzira na to i dalje smo mali tim ali s puno ambicija. Upravo zbog daljnjeg razvoja magazina sretan sam što ću napokon više vremena provoditi u Europi" - izjavio je naš Grgo.

stilistica Karen Kaiser, fotograf Nicolas Kern

model Olie Lacey, model Frankie Wall

Stephanie Porto, fotografkinja Danielle Levit i Harry Eelman

glazbenica Maad Moiselle

fotograf Alessio Boni, makeup artist Mark Mark Carrasquillo i Nina Asaaf

Cory Michael Smith

modeli Sarah Engelland i Lida Fox

Kirsten Owen i Mark Carrasquillo

Fotograf Dario Catellani i stilistica Vittoria Cerciello

Model Eilika Meckbach

Stilist Jay Massacret i urednik magazina Fabien Kruszelnicki

Alexandra Blair i Grgo Zecic

Kirsten Owen

Grgo Zečić i urednički tim proslavili novi broj Heroine magazina (фото 1)

Grgo Zečić i urednički tim proslavili novi broj Heroine magazina (фото 2)

heroine

heroineheroine

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više