Search

Jelena Veljača, Bojana Gregorić i Nevena Rendeli na predstavljanju skandinavskog brenda obuće

Jelena Veljača, Bojana Gregorić i Nevena Rendeli na predstavljanju skandinavskog brenda obuće

ECCO Shoes

Tekst: A.P.


Image: John Pavlish

Jučer je u cafe Velvet predstavljena nova proljeće/ljeto kolekcija cipela uglednog skandinavskog brenda obuće ECCO. Nove modeli cipela i torbi odmah su osvojile glumicu Bojanu Gregorić Vejzović, scenaristicu i kolumnisticu Jelenu Veljaču, tv voditeljicu Nevenu Rendeli Vejzović i modnu agenticu Tihanu Harapin Zalepugin

ECCO je poznati skandinavski brand obuće koji polako ali sigurno osvaja sve više poklonika. Njihova priča započinje 1963. s osnivačem Karlom Toosbuy koji je cijeli život posvetio stvaranju kompanije koja proizvodi vrhunsku obuću. ECCO je od početka vođen skandinavskom filozofijom da forma slijedi funkciju. U svakom proizvodu ECCO kompanije sadržana je tradicija starih majstora isprepletena dosezima moderne tehnologije, s naglaskom na činjenicu da je udobnost na prvom mjestu. Danas je ECCO inovator u području proizvodnje vrhunskih koža koje se koriste u vlastitoj proizvodnji cipela i modnih dodataka.

Jelena Veljača

ECCO i za ovo proljeće donosi pregršt novih modela, za sve situacije. Bilo da se radi o formalnijim prilikama, šetnjama gradom ili odlasku na godišnji odmor, ECCO predlaže nove modele koji će zasigurno biti Vaš najudobniji izbor. Nova ECCO TRUE INDIGO kolekcija je namijenjena svim zaljubljenicima u traper jer je inspirirana upravo ovim materijalom. Inovativan način bojenja vrhunske kože omogućava stvaranje kolekcije u nekoliko nijansa plave boje. BYFOLD kolekcija namijenjena je svima onima avanturističkog duha. Modeli za žene i muškarce izrađeni su od izuzetno mekane kože, s iznimno fleksibilnim potplatom.

Bojana Gregorić Vejzović

Nevena Rendeli, Bojana Gregorić

Tihana Harapin Zalepugin

ecco

ecco

više