Search

Kako nam je bilo na Büro 24/7 koktel partyju povodom predstavljanja knjige \"Ljubav x Stil x Život\"

Kako nam je bilo na Büro 24/7 koktel partyju povodom predstavljanja knjige "Ljubav x Stil x Život"

Ugodno poslijepodne uz dobru glazbu i vrhunske delicije

Tekst: A.P.


Image: Senja Vild

Četvrtak u Zagrebu je obilježio koktel party portala Büro 24/7 na kojem je predstavljen naš novi projekt - knjiga Garance Dore "Ljubav x Stil x Život" koju smo doveli na hrvatsko tržište u suradnji s našim partnerima, izdavačkom kućom Znanje...

Stotinjak uzvanika jučer je uživalo u atmosferi koju su portal Büro 24/7 i partneri projekta priredili u ambijentu luksuznog zagrebačkog restorana Le Premier. Svoje kulinarske delicije pokazao je Michelin Star Chef Stefano Cosattini, koji je ponosni nositelj čak dvije zvjezdice koje dodjeljuje ova najvažnija gastro organizacija na svijetu. Chef Cosattini je pratio temu knjige i događanja te su sva poslužena jela bila inspirirana ružičastim koricama knjige "Ljubav x Stil x Život".

jana

Uz njegove delicije uzvanici su se osvježili Janom Kolagen Beauty s okusom maline i ruže i dragocjenim dodatkom kolagena Verisol, koji u ovoj ružičastoj bočici sadržava dnevnu potrebu kolagena (2.5 mg) za pozitivan učinak na smanjenje bora i povećanje elastičnosti kože. Naš vjerni partner Badel je za uzvanike priredio bogatu selekciju pića svog nagrađivanog brenda Korlat. Večer je počela uz ukusne koktele na bazi Badelovih Korlat rakija, a nastavila se uz birana Korlat vina koja su osvojila sve moguće nagrade za kvalitetu u Hrvatskoj i inozemstvu.

korlat

Ovom prigodom su predstavljeni i beauty noviteti i bestselleri poznatih brendova i kuća. Farmacia nas je podsjetila zašto je Lierac jedan od najprodavanijih luksuznih brendova u hrvatskim ljekarnama s  naglaskom na njihovu liniju Hydragenist, koja je ujedno prva linija za njegu obogaćena s kisikom te namijenjena svim ženama iznad 30-e godine. Poznata američka kuća Carolina Herrera je predstavila svoj najprodavaniji parfem "Good Girl" čije je zaštitno lice supermodel Karlie Kloss. Douglas je nedavno predstavio svoju novu maskaru "Lash Augmented" koja ostavlja dojam lažnih trepavica, a koja je oduševila sve prisutne dame.

herera

lierac

douglas

Za modne novitete i trendove pobrinuo se poljski high street brend Reserved koji je pokazao dio proljetne kolekcije čije je zaštitno lice Cindy Crawford. Poglede je privukla njihova ambasadorica Ana Bacinger koja je za ovu večer odjenula odijelo iz nove kolekcije.

ana

Proljetnu atmosferu u hotelu Le Premier kreirala je Renata Lovrenčić koja stoji iza Cvjetne galerije RL. Uzvanici su kao poklon dobili i ilustraciju koju je za njih na licu mjesta izrađivala Maya Beus, kao i polaroid fotografije koje je omogućio tim brenda HP. Knjiga "Ljubav x Stil x Život" dostupna je od danas u svim većim knjižarskim lancima: Znanje, Tisak, Hoću knjigu, Školska knjiga, VBZ, Ljevak..

U nastavku pogledajte atmosferu koja je vladala na eventu kroz objektiv naše fotografkinje Senje Vild:

buro

buro

buro

buro

buro

buro

buro

buro

buro

buro

buro

buro

buro

buro

buro

buro

buro

buro

buro

buro

buro

buro

buro

buro

buro

buro

buro


 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više