Search

Kako smo se proveli na najvećem eventu godine u Zagrebu?

Kako smo se proveli na najvećem eventu godine u Zagrebu?

Atmosfera koja se pamti

Tekst: BURO.


Image: Senja Vild

Još od prošlog tjedna cijeli grad je šuškao o nekom velikom misterioznom partyju koji će se dogoditi na zagrebačkom Velesajmu i koji će navodno biti fenomenalan. Ljudi su pisali na WhatsApp, tražili informacije, pitali znamo li nekoga tko zna nekoga, kako se može dobiti pozivnica, tko će sve doći? Istina je da ni mi nismo znali što nas točno očekuje, ali ponukani obećanjima o dobrom provodu i oboružani znatiželjom da saznamo sve o tom novom revolucionarnom uređaju koji nam je stigao na tržište, nabacili smo večernja izdanja, utipkali promo kod u Uber aplikaciju i krenuli na Velesajam.

glo

glo

Ako pratite društvenu scenu metropole, ali i Hrvatske, jasno vam je da je jako malo događanja koja se odvijaju na nekoj većoj razini. Vidljivo je to iz svih reportaža s crvenog tepiha, lokacija koje se odabiru za evente, ali i budžeta s kojima se raspolaže. Odmah pri ulasku na Velesajam bilo je jasno da ovdje neće biti "manjka" bilo koje vrste. Impozantan prostor je pretvoren u futuristički objekt u kojem je sve bilo podređeno sloganu "The Future is Glowing" kako je glasio i sam naziv partyja. Tu sjajnu budućnost domaćin večeri BAT vidi u novom uređaju koji su sinoć premijerno predstavili okupljenima. GLO elektronički uređaj radi na principu zagrijavanja duhana, a pri zagrijavanju ne nastaje dim nego para s aromom duhana.

glo

glo

Ovaj novitet je u najmanju ruku dočekan spektakularno s bogatim glazbenim i vizualnim programom tijekom kojeg su se na sceni izmjenjivali Maksim Mrvica, slovačka plesna skupina Anta Agni i Whatta Band. Uzvanici su uživali u biranim pićima i hrani kojih nije nedostajalo do dugo u noć.

glo

glo

Na eventima organizacijski možete složiti sve osim dobre atmosfere. Za taj dio vam trebaju dobro raspoloženi uzvanici koji doista uživaju u večeri, a ako je suditi po onome što je naša fotografkinja sinoć snimila, ali i po brojnim Instagram storyjima koji su objavljeni na profilima uzvanika, nitko sinoć nije otišao kući nezadovoljan viđenim. To mi zovemo dobrim partyjem

U nastavku pogledajte kako smo se proveli...

Kako smo se proveli na najvećem eventu godine u Zagrebu? (фото 1)

Kako smo se proveli na najvećem eventu godine u Zagrebu? (фото 2)

Kako smo se proveli na najvećem eventu godine u Zagrebu? (фото 3)

Kako smo se proveli na najvećem eventu godine u Zagrebu? (фото 4)

Kako smo se proveli na najvećem eventu godine u Zagrebu? (фото 5)

Kako smo se proveli na najvećem eventu godine u Zagrebu? (фото 6)

Kako smo se proveli na najvećem eventu godine u Zagrebu? (фото 7)

Kako smo se proveli na najvećem eventu godine u Zagrebu? (фото 8)

Kako smo se proveli na najvećem eventu godine u Zagrebu? (фото 9)

Kako smo se proveli na najvećem eventu godine u Zagrebu? (фото 10)

Goran Bogdan

Rita Rumora

Andreja Bistričić

Isabella Rakonić

Ana Pavić

Nabilah Harron

Strahinja Đuričić, Ranko Vučinić

Mia Matić

Barbara Repe

Antonija Mandić

Paula Puškaš

Nina Mia Čikeš

Ivan Šarić

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više