Search

Lancôme proslavio 80 godina ljepote u društvu svih svojih ambasadorica

Lancôme proslavio 80 godina ljepote u društvu svih svojih ambasadorica

Velika gala zabava

Urednik: A.P.


Image: Stéphane Feugère for Lancôme

Proteklu noć u Casino de Paris, generalna menadžerica tvrtke Lancôme, Françoise Lehmann, održao je ‘WÔW’ zabavu povodom 80. godišnjice brenda, koji je osnovao poduzetnik Armand Petitjean 1935. godine

Proslava 80 godina brenda je ujedno i slavljenje ženstvenosti na Lancôme način. To ne bi bilo moguće postići bez žena koje danas utjelovljuju brend: Julia Roberts, Penelope Cruz, Kate Winslet, Lupita Nyong'o, Lily Collins, Alma Jodorowsky i Daria Werbowy koje su po prvi puta u povijesti stajale zajedno na pozornici i poželjele sretnu godišnjicu brendu. Isabella Rossellini, koja je krasila brend svojim šarmom i ljepotom toliko godina, bila je glavno iznenađenje cijele ceremonije.

Julia Roberts

Među vrhuncima večeri, koja je okupila više od 1200 gostiju iz svijeta ljepote, mode, filma i umjetničkog svijeta, bio je privatni koncert i nastup Kylie Minogue koja je izvela svoje najpoznatije plesne pjesme, nakon čega je uslijedio francuski DJ Kiddy Smile koji je svirao do kasno u noć.

Kylie Minogue

Françoise Lehmann, zajedno sa Jean-Paulom Agonom (predsjednikom i glavnim izvršnim direktorom L'Oréal kompanije, matičnom kompanijom brenda Lancôme) i Nicolasom Hieronimusom (predsjednikom odjela Selektivne kozmetike L'Oréal), pozdravila je impresivan popis gostiju na crvenom tepihu među kojima su se našla neka od najpoznatijih lica svjetske modne scene.

Chiara Ferragni

Isabella Rossellini

Chrissy Teigen, John Legend

Penelope Cruz

Uljana Sergejenko

Elena Perminova

Miroslava Duma

Mert Alas, Marcus Piggott

Lily Donaldson

Izabel Goulart

Daria Strokous

Petra Nemcova

Nicole Warne

Peter Lindbergh

Ellen Von Unwerth, Eva Doll

Caroline De Maigret

Emmanuelle Alt, Xavier Romatet

Kristina Bazan

Kate Winslet

Daria Werbowy

Lily Collins

Lupita Nyong'o

lancome

Lancome

Lancome

Lancome

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više