Search

Leonardo DiCaprio na premijeri filma \"Povratnik\" u Los Angelesu

Leonardo DiCaprio na premijeri filma "Povratnik" u Los Angelesu

Hoće li Leo konačno dočekati svog Oscara?

Image: Getty Images

Sinoć su Leonardo DiCaprio i Tom Hardy u društvu redatelja Alejandra Gonzáleza Iñárritua predstavili svoj novi filmski uradak "Povratnik". Pogledajte tko je sve prošetao crvenim holivudskim tepihom...

Tjedan premijera novih filmskih hitova u holivudskom TCL Chinese Theatre se nastavlja. Svega nekoliko dana nakon premijere najiščekivanijeg filma godine "Zvjezdanih ratova" crvenim tepihom glavne losanđeleske kino dvorane prošetala je zvjezdana ekipa filma "Povratnik" redatelja Alejandra Gonzáleza Iñárritua u sastavu: Leonardo DiCaprio, Tom Hardy i Domhnall Gleeson. 

Novi Iñárrituov film temelji se na istinitoj priči o nemogućoj borbi za život istraživača i lovca Hugha Glassa (Leonardo DiCaprio), koji tijekom ekspedicije po neistraženim dijelovima američke divljine u bliskom susretu s medvjedom gotovo izgubi život, a pripadnici istraživačkog tima, koje predvodi John Fitzgerald (Tom Hardy), ostavljaju ga da umre u divljini.

Alejandro Gonzalez Inarritu i Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio izjavio je da je ova uloga bila jedna od kompleksnijih u cijelog karijeri, a mi se nadamo da će mu priskrbiti dugoočekivanog Oscara. Film "Povratnik" već sad proglašavaju jednim od favorita Oscara, a nominiran je i u nekoliko kategorija za Zlatni globus, koja će se održati u siječnju. 

Leonardo DiCaprio i Tom Hardy

Alejandro Gonzalez Inarritu i Maria Eladia Hagerman

Leonardo DiCaprio

Domhnall Gleeson

Tom Hardy

Will Poulter

Related articles

Buro 24/7 Selection

više