Search

L'Oréal Paris predstavio svoju novu liniju

L'Oréal Paris predstavio svoju novu liniju

Nutri-Gold Extraordinary

Tekst: BURO.


Predstavljena linija za njegu lica bogata dragocjenim esencijalnim uljima

L'Oréal Paris nastavlja priču o dragocjenim uljima - kreirana je prva linija za njegu lica bogata dragocjenim esencijalnim uljima koja intenzivno hrani i hidratizira kožu te je čini izvanredno blistavom. U ovaj izvanredan ritual ljepote, Nutri-Gold Extraordinary, uvjerile su se i poznate Hrvatice - Jelena Veljača, Ana Begić te Kristina Krepela.

Nova linija donosi dnevnu kremu bogatu uljima za kožu koja izložena vanjskim utjecajima može postati suha, zategnuta i bez sjaja. Ona hrani i vlaži kožu te joj daje osjećaj ugode i mekoće, a bogata je uljem lavande i ružmarina te ekstraktom jasmina. Inkapsulirane mikrokapljice ulja rastapaju se u dodiru s kožom. Lagana tekstura brzo se upija i ne ostavlja mastan trag na koži. Suho ulje za blistav ten jedinstven je spoj čak osam esencijalnih ulja među kojima su lavanda, ružmarin, geranij, naranča, ruža, kamilica, mažuran i lavandin koji doprinose hidrataciji i hranjenju kože te ona zahvaljujući njima postaje meka, čvršća i blistava. Tu je i ugodan aromatičan miris esencijalnih ulja. 

Možete ga koristiti svakodnevno, ujutro i navečer, pojedinačno ili uz dnevnu kremu za lice. Idealna njega za zimu s potpisom L'Oréal Paris.

Ana Begić

Kristina Krepela

loreal nutrigold

loreal nutrigold

Related articles

Buro 24/7 Selection

više