Search

Mirjana Mikulec predstavila knjigu \"Mali stanovi\"

Mirjana Mikulec predstavila knjigu "Mali stanovi"

Ideje i savjeti za uređenje

Urednik: A.P.


Image: PR

Nakon serije knjiga o pravilima dobrog dizajna interijera Mirjana Mikulec napisala je novu knjigu posvećenu malim prostorima

Savjeti, ideje i trikovi koji će baš svaki prostor učiniti udobnim i bolje iskorištenim, neovisno o namjeni i kvadraturi, samo su dio toga što čitatelje očekuje u desetoj knjizi Mirjane Mikulec, posvećenoj interijerima. Promocija knjige održana je u prostoru tvrtke "Mirjana Mikulec interijeri", gdje je jedan dio uređen kao funkcionalan mali stan koji je Mirjana prezentirala i u knjizi. Knjiga je nastala u suradnji s brojnim dizajnerskim i arhitektonskim studijima, pa tako "Mali stanovi" donose ne samo dizajnerska rješenja s potpisom Mirjane Mikulec, već i impresivne primjere vrhunskih interijera, skromne kvadrature diljem svijeta.

"Vjerujem da će knjiga uvjeriti čitatelje da minimalna kvadratura nije nužno ograničavajući faktor i da mali stanovi mogu itekako dobro izgledati. S vremenom se životni prostori sve više smanjuju i to nije trend rezerviran samo za Hrvatsku, već cijeli svijet. Dizajnerima su mali prostori pravi poligon za istraživanje vlastitih granica kreativnosti, a rezultat toga su zaista iznimni interijeri", ističe Mirjana Mikulec.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više