Search

Modna revija na ulicama Zagreba

Modna revija na ulicama Zagreba

Stilske igre

Urednik: A.P.


Image: PR

Vodeći zagrebački trgovački centar - Arena Centar - u subotu je pripremio vrhunski modni performans, tradicionalne Stilske igre, oduševivši brojne prolaznike koji su imali priliku uživati u modnoj reviji iznenađenja

Dvadesetak manekenki agencije Talia model nosile su reviju pokazavši proljetne kolekcije zakupaca Arena Centra na najdužoj i najljepšoj modnoj pisti koja je vodila zagrebačkim ulicama i trgovima. U jedinstvenom modnom performansu uživale su i poznate trendseterice koje su se našle na zagrebačkoj špici: Kristina Šalinović, Petra Kurtela te Tihana Harapin Zalepugin.  Manekenke su prošetale prepoznatljivim lokacijama poput Zrinjevca, Cvjetnog trga, Tomićeve ulice, te preko popularne "špice" na Bogovićevoj i Trga bana Jelačića. U modnom performansu su uživali i brojni turisti te posjetitelji Tkalčićeve ulice, a revija iznenađenja razveselila je i stanovnike izvan centra grada: na Kvaternikovom trgu i Jarunu, te naravno posjetitelje Arena Centru.

st igre

Sjajna kulisa za modnu reviju proljetnih kolekcija bila je i kultna Mamutica u Novom Zagrebu. "Naša je želja približiti modu, ne samo našim posjetiteljima, nego i ostalim sugrađanima koji su imali priliku iz prve ruke vidjeti modnu reviju i možda dobiti inspiraciju za vlastite modne kombinacije. Reakcije su odlične, a mi smo sretni što je modna revija obišla zaista gotovo cijeli Zagreb jer nam je bitno da svi osjete tu zaigranost koju moda i Stilske igre pružaju", izjavila je Sanja Vladović, direktorica marketinga Arena Centra. Među ostalima, manekenke su nosile modele iz novih kolekcija zakupaca: XYZ Premium Fashion Store, Guess, Pepe Jeans, Replay, Fashion&Friends Store, Desigual, Mango, Reserved, Mohito te C&A.

stilks eigre

Stilske igre su kroz proteklih nekoliko sezona održane u čak šest gradova: Zagrebu, Rijeci, Opatiji, Varaždinu, Čakovcu i Samoboru. Prepoznatljiv kao predvodnik u modnim, ali i društvenim trendovima, Arena Centar ove sezone je Stilske igre uveo i u sferu društvenih mreža zahvaljujući Instagram kampanji i kreativnom natječaju koji je razveselio sve njihove posjetitelje, a najbolje nagrađuje s Tod's torbom koju daruje XYZ Premium Fashion Store. Iz Arena Centra poručuju kako žele biti inovativni i drugačiji, a prije svega žele svojim posjetiteljima pružiti zabavno i ugodno iskustvo te drugačiji doživljaj mode.

stilske igre

Related articles

Buro 24/7 Selection

više