Search

Na ovoj zagrebačkoj adresi ćete pronaći najbolja rasvjetna tijela i sve što vam treba za najblistavije blagdane

Na ovoj zagrebačkoj adresi ćete pronaći najbolja rasvjetna tijela i sve što vam treba za najblistavije blagdane

Tvrtka odgovorna za svjetlosnu bajku zagrebačkog Adventa posjetiteljima će, uz bogatu ponudu rasvjetnih elemenata, osiguravati i idejna rješenja i njihovu implementaciju u svakom prostoru

Urednik: A.P.


Image: John Pavlish

S posljednjim danima listopada sve je više pogleda upereno u najiščekivanije doba godine - božićne i novogodišnje praznike. Velik dio njihovog ugođaja može se zahvaliti svjetlosnim dekoracijama na ulicama, u domovima, poslovnim prostorima i shopping centrima koji svaki za sebe pričaju svoju bajku, a od kojih je posljednjih godina najpoznatiji Advent u Zagrebu. Glavnog "krivca" za ispisivanje blagdanske čarolije ne treba tražiti daleko, prema inicijativi Turističke zajednice grada Zagreba riječ je o tvrtki Prggin rasvjeta, koja je jučer u Jankomiru svečano obilježila otvorenje nove poslovne zgrade i izložbenog prodajnog centra.

prgin rasvjeta

prrgin rasvjeta

Tvrtku, čiji počeci sežu u daleku 1982., znalcima nije potrebno posebno predstavljati. Gotovo četiri desetljeća Prggin rasvjeta nudi opremanje interijera i eksterijera ambijentalnom, dekorativnom i arhitektonskom rasvjetom i pratećom opremom najviše kvalitete. Ipak, najsjajniji je primjer upravo njihova suradnja s Turističkom zajednicom grada Zagreba, prema čijoj je inicijativi tvrtka Prggin ukrasila Zrinjevac i Ledeni park kao središnja mjesta Adventa koja iz godine u godinu očaravaju domaću i stranu publiku.

prggin

"Prateći svjetske trendove, tvrtka Prggin je među prvima u Hrvatskoj u ponudu uvrstila LED komponente i rasvjetna tijela, optička vlakna i prateću opremu. Novootvoreni salon upotpunit će poslovanje tvrtke na način da osigurava potpunu uslugu opremanja, od idejnog rješenja do instalacije i tehničke podrške. Za nadolazeće blagdane pripremili smo različite vrste ukrasa - svjetleće cijevi za naglašavanje kontura zgrada, prozora, vrata, fasada te izrađivanje različitih oblika, girlande i borove različitih dimenzija s ili bez rasvjete, animirane oblike te svjetleće linije, zavjese i mreže za naglašavanje vizura. Spremni smo na svaki izazov i veselimo se danima pred nama" - izjavila je gđa Prgin.

Nevena Rendeli, Katica Prgin

Novootvoreni izložbeno prodajni salon rasvjete u Zagrebu očarat će posjetitelje čarobnom igrom svjetlosti dizajnerskih rasvjetnih tijela najpoznatijih proizvođača: OCCHIO, Fabbian, Vistosi, Vibia, Artemida, Ares, kao i modernim kreacijama novih nada arhitekture i dizajna rasvjete. Stoga, za sve one koji žele u vedrom raspoloženju dočekati nadolazeće blagdane, ulica Dušana Vukotića 1 prava je adresa.

Mirjana Mikulec

Ivana Prgin Horvat

Sanja Doležal

Andrej Došen

Joe Pandur

Zrinka Mareković, Katica Prgin, Danijel Dragojlović

Nevena Rendeli Vejzović, Sanja Doležal

Prggin tim i Nevena Rendeli Vejzović

prggin rasvjeta

prggin rasvjeta

prggin rasvjeta

prggin rasvjeta

prggin rasvjeta

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više