Search

Novo mjesto za shopping u Radničkoj

Novo mjesto za shopping u Radničkoj

Kupnja postaje doživljaj


Image: John Pavlish

Na Radničkoj cesti jučer je otvoren novi Super Konzum Radnička koji je prilagođen potrebama modernog kupca i i užurbanom načinu života

Bogat asortiman od 30 000 artikala uz nove usluge i dodatne vrijednosti pružaju konceptualni odmak od standardne prodaje. Na samom ulazu u prodajni centar nalazi se Juice bar sa širokim izborom svježe cijeđenih sokova prema recepturi uglednih nutricionista uz vodstvo dr. Darije Vranešić Bender. Na meniju Gastroteke nalazi se bogata ponuda od wok i sushi proizvoda, roštilja, pizze, tjestenine do kave i kolača. U odjelu Konzumova voća i povrća nalazi se egzotična zelena tržnica s tridesetak novih artikala poput kokosova oraha, mini-banana, kiwana i zlatnog kivija, dok se među mesnim delikatesama nalazi kobe govedina i argentinska janjetina.

konzum

U ponudi ribarnice nalazi se više od 50 različitih vrsta ribe, ali i hlapovi te školjke. Poseban odjel Konzum puba sadrži više od 100 vrsta specijalnih i 13 craft piva iz različitih država svijeta. Odjel Dream Factory nudi najveći Konzumov izbor igračaka prilagođen svim uzrastima, Revell maketarstva i Playmobilea. U prostoru Super Konzuma nalaze se i trgovine Tehnomarketa, Intersporta, Modiane, CCC-a, Douglasa, Benettona, Zlatarne Celje, Bio bio, Chicco i novi britanski brend F&F. 

Iva Balent

Ecija Ivušić

Marija Borić

Ana Begić Tahiri

Tončica Čeljuska

Ana Radišić

konzum

konzum

konzum

Related articles

Buro 24/7 Selection

više