Search

Odlična zabava na Cham Cham partyju

Odlična zabava na Cham Cham partyju

Svake srijede u Johannu Francku

Urednik: A.P.


Image: PR

Treće izdanje programa Cham Cham Pink Ladies Afternoon ovaj put u prigodnom, blagdanskom duhu, okupilo je brojne uzvanike u zagrebačkom Johannu Francku

U srijedu je u zagrebačkoj kavani Johann Franck održano treće izdanje Cham Cham Pink Ladies Afternoona, programa koji pod sloganom "Pink Up Your Wednesday" jednom mjesečno, od 18 – 22 h, okupljene zabavlja dobrom glazbom i prigodnim Cham Cham koktelima. Božićno izdanje ovog ružičastog tuluma počelo je u 18 h, a brojni uzvanici, među kojima su bila i neka poznata lica iz hrvatskog javnog života kao što su spisateljica Milana Vlaović, glazbenik Nikola Marjanović te voditeljica i pjevačica Ida Prester, uživali su u koktelima napravljenim od šampanjca te Chambord likera i u raznim tapasima kao i prigodnim, ružičastim slasticama. Zabava je trajala do 22 sata, do kad su se okupljeni družili i plesali uz glazbu koju su odabrale DJ-ice Zelda i Ela.

Zelda Bečirević, Ela Radić, Ida Prester

Milana Vlaović

Tomo Ricov, Nikola Marjanović

cham

cham

Sljedeće izdanje Cham Cham Pink Ladies Afternoona održat će se u siječnju, a organizatori opet spremaju brojna iznenađenja uz koja će svakako biti lakše i zabavnije izdržati najhladniji mjesec u godini.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više