Search

Održan je Storybook Speed Day

Održan je Storybook Speed Day

Najava novog broja

Tekst: A.P.


Image: John Pavlish

Opel pobijedio Storybook na 2. Storybook Speed Dayu powered by OPEL CORSA OPC

Na drugom Storybook Speed Dayu jučer je vladala uzavrela atmosfera, nabijena emocijama, željom za pobjedom i pozitivnom atmosferom. Vodeći lifestyle magazin Storybook izazvao je Opel na dvoboj, na stazi Karting Arene Zagreb, kako bi pokušao pobijediti u revanšu te si osigurati pobjedu koja mu je za dlaku izmaknula na prošlogodišnjem događanju. Odlično pripremljen tim Storybooka koji su činili pjevač Marko Tolja, voditeljica RTL Televizije Antonija Stupar Jurkin, arhitekt Ante Vrban, direktor službe za event promociju i sajmove u Adria Mediji Zagreb Branimir Ceboci, voditeljica i Storybookova kolumnistica Mia Kovačić i glavna urednica Storybooka Vedrana Čarapović, dali su sve od sebe kako bi se što bolje plasirali i osvojili naslov pobjednika.

Mia Kovačić, Ante Vrban, Antonija Stupar Jurkin

Boje Opelova tima branili su voditeljica i instruktorica fitnessa Renata Sopek, frontmen grupe Vatra Ivan Dečak, višestruki prvak Hrvatske u reliju Juraj Šebalj, Opelov PR menadžer Neven Novak, Opelova voditeljica marketinga Maja Koloda Havaši i ljubiteljica kartinga Tea Pavičić. Utrku je otvorio ženski dio tima, a odmah iza njih na karting stazi svoje vozačke sposobnosti pokazao je i muški dio tima. Nakon uistinu napete vožnje, lovorikama se po drugi put uvjerljivo okitio Opelov tim, na oduševljenje svojih navijača dok mu je Storybookov tim od srca čestitao. 

Lana Radnić, Danilo Drobnjak

Nakon glavne utrke uzvanici i natjecatelji opustiti su se i uživali u odličnoj zabavi, karting vožnji, finim zalogajima za koje se pobrinuo Catering Lido, a osvježili su se vodom Kala. Storybook i Opel dodatno su uzvanicima začinili večer dodijelivši im nagrade u tri kategorije. Najbrža ženska vožnja, najbrža muška vožnja, a i oni najsporiji došli su na svoje s obzirom na to da su im dodijeljene statue kao poticaj da iduće godine budu bolji. 

Renata Sopek, Mila Elegović

Ivan Dečak, Una Zima, Ana Radišić

Related articles

Buro 24/7 Selection

više