Search

Otvoren je Sheriff & Cherry showroom u Zagrebu

Otvoren je Sheriff & Cherry showroom u Zagrebu

Dizajn Maura Massarotta

A.P.


Image: John Pavlish

Uspješnu poslovnu godinu Mauro Massarotto zaokružio je otvorenjem showrooma na zagrebačkoj adresi

U neposrednoj blizini zagrebačke Galerije HDLU na adresi Franje Račkog 11 jučer je službeno otvoren pop-up showroom brenda Sheriff & Cherry iza kojeg stoji Mauro Massarotto. Ovaj brend nije potrebno previše predstavljati. U posljednjih nekoliko godina Sheriff & Cherry je ostvario značajne pomake na konkurentnom svjetskom tržištu. U odlične poslovne poteze možemo uključiti ekskluzivnu suradnju s renomiranom kućom Liberty za koju je Massarotto kreirao kapsulnu kolekciju inspiriranu njihovim printovima. Ovim naočalama nisu odoljele ni zvijezde svjetskog kalibra te su ih u svoje ormare s modnim dodacima uvrstile Keira Knightley i Rihanna.

sheriff

Showroom, koji će do kraja svibnja biti otvoren za javnost, osmišljen je kao stvarni prikaz internet trgovine. Naime, u prostoru su 'uživo' izložene aktualne Sheriff & Cherry kolekcije koje su dosad bile isključivo dostupne u internet prodaji – aktualne kolekcije, ekskluzivni web modeli, bestseler modeli te modeli iz posebnih kreativnih suradnji poput onih sa slavnim londonskim Libertyjem ili grčkom dizajnericom nakita i draguljarkom Ileanom Makri.

sheriff

Ovom prigodom predstavljena je i nova kolekcija o kojoj je Massarotto kazao sljedeće: "Naša najnovija kolekcija sastoji se od dva dijela. Jedan je onaj koji odiše stilom 70-ih, gdje modele karakterizira određena sofisticiranost, novi retro štih, plemeniti materijali i ručno rađeni detalji. U njihovoj izradi korišteni su razni kvalitetni acetati i novo srebro. Drugi dio kolekcije karakterizira više stil 80-ih godina, s puno surferskih elemenata, 'old school' skejterskih animal printova te ručno rađenih grafita i grafika inspiriranih Sottsassom i Memphis dizajnom. Međutim, sve je to na kraju rezultiralo karakterističnim i prepoznatljivim Sheriff & Cherry DNK-om. Sheriff & Cherry je jedan stil, jedan duh koji je na koncu uvijek isti. S našim naočalama jednostavno se rađa ljubav na prvi pogled. Vrlo je važno istaknuti kako svake sezone radimo na usavršavanju tehnologije i kvalitete našeg finalnog proizvoda kojim će kupac biti zadovoljan i koji će ponosno nositi."

Petra Nižetić

Mauro Massarotto

Luka Nižetić

Petar Trbović, Mauro Massarotto

Tina Bačić

Ana Petričić Gojanović, Mauro Massarotto

Vedrana Čarapović

Selma Terlević, Dora Toljan

Romano Decker, Dejan Kutić

Iva Balaban

Nikolina Subašić, Ivana Pavić, Iva Gradišar

Petra Grčić

Mija Dropuljić, Mauro Massarotto

sheriff

sheriff

sheriff

sheriff

sheriff

sheriff

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više