Search

Otvoren prvi Orchestra store u Hrvatskoj

Otvoren prvi Orchestra store u Hrvatskoj

Poznate mame posjetile City Centar one

Urednik: BURO.


Image: PR

Jučer je u zagrebačkom City Centeru one West službeno otvoren prvi Orchestra store u Hrvatskoj, najveća dječja modna trgovina koja nudi kvalitetnu, trendy odjeću tijekom cijele godine po povoljnim i pristupačnim cijenama

Uz predstavljanje aktualne kolekcije za proljeće/ljeto, koju će klinci i klinceze s veseljem nositi, otvorenju prvog hrvatskog Orchestra storea pridružile su se i poznate mame: Bojana Gregorić, Iva Balaban, Ana Miščević, Ana Begić Tahiri, Tamara Garbajs, Zlata Mück, Iris Androšević i Mirna Maras. Neke od njih povele su sa sobom i svoje najmlađe kako bi odmah odabrali najdraže komade iz Orchestra kolekcije i provjerili novosti iz Cluba Orchestra koji jamči najbolji omjer kvalitete, stila i cijene - učlanjenjem u klub, kupci ostvaruju 50% popusta tijekom cijele godine na cjelokupan asortiman odjeće i modnih dodataka.
Bojana Gregorić Vejzović
Orchestra postoji od 1995. godine i u kratkom vremenu se etablirala kao jedna od vodećih dječjih modnih trgovina, kombinirajući cijene koje su među najpristupačnijima na tržištu, pomno dizajnirane moderne stilove i besprijekornu kvalitetu. Izvanredna ponuda obuhvaća bogat raspon odjeće za djecu do 14 godina starosti, sunčane naočale i druge modne dodatke.  Svake sezone, ovaj francuski brend s preko 800 trgovina diljem svijeta, nudi kompletnu modnu liniju koja uključuje sve što je djeci potrebno i kojom se nastoji zadovoljiti njihove želje u pogledu dizajna i udobnosti.

Iva Balaban

Zlata Muck

Ana Begić Tahiri

Tamara Garbajs

Mirna Maras, Dajana Vidić, Sandra Vranješ

Ana Mišćević, Sandra Vranješ

Related articles

Buro 24/7 Selection

više