Traži

Otvoren Ruža Pura Aveda salon u Zagrebu

Otvoren Ruža Pura Aveda salon u Zagrebu

Brojni poznati otkrili čaroban svijet odgovornog načina brige o sebi izvana i iznutra

Urednik: A.P.


Fotografija: John Pavlish

Sinoć je u Dežmanovoj 5 Ruža lansirala prvi inovativni organski koncept Lifestyle salona u Hrvatskoj - Ruža Pure Aveda Lifestyle

Tom su se prilikom mnogobrojni klijenti i gosti iz javnog života, kao što su Branka Krstulović, Bojana Gregorić, Ivana Vrdoljak Vanna, Renata Sopek, Nikola Milojević, Ecija Ivušić, Lana Jurčević, voditeljica Tatjana Jurić upoznali s jedinstvenom ponudom na našem tržištu. Otvorenje pod motom ''Organic is orgasmic'' uveličali su i manekenka Kartika Luyet, direktor Avede za Italiju Gerardo Lionetti te generalni direktor Kure Bazaara Christian David.

Za zdravu kosu i vlasište, lijepu frizuru, ali i općenito dobru formu i dobar osjećaj tijela i duha, pobrinut će se Aveda organske boje i proizvodi za lice, tijelo, kosu i potpuno prirodni make up, koji će se moći kupiti u Ruža Pure Aveda Lifestyle salonu. Također, jedan od noviteta salona su i specijalni organski tretmani njege, najveće moguće efikasnosti. Aveda brine za okolinu u kojoj živimo te nastoji postaviti primjer o odgovornosti i ekološkoj osviještenosti, ne samo u svijetu ljepote, nego i širom svijeta.

Vrhunsku uslugu u novom Lifestyle salonu nadopunili su i stručnjaci Ayurvedske medicine, nutricionisti, instruktori joge i osobni treneri. Osim brige za kosu, novi organski salon brine i o njezi ruku. Za predivne ruke i nokte, koriste se Kure Bazaar i The Good Nail Philosophy lakovi koji ne oštećuju nokte, već ih njeguju.

Ana Petričić Gojanović, Saša Šekoranja

Bojana Gregorić

Kristina Krepela

Tatjana Jurić

Ecija Ivušić

Lana Jurčević

Vanna

Renata Sopek

Nikola Milojević

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor