Traži

Otvorena nova sezona Gentleman Jack's Barber Shopa u Zagrebu

Otvorena nova sezona Gentleman Jack's Barber Shopa u Zagrebu

Na istoj adresi


Fotografija: John Pavlish

Sinoć je u Preradovićevoj 17 ponovno otvorena prva pop up brijačnica u koju su dobrodošli svi koji žele šišanje i brijanje, ugodno druženje i dobru glazbu u atmosferi starinske brijačnice

"Prva sezona Gentleman Jack`s Barber Shopa prošla je fantastično i jako smo zadovoljni, te smo odlučili ponoviti projekt i ponovno se dobro zabaviti. Svi smo ljubitelji vintage kulture, a kvalitetnih prostora za druženje uz dobru glazbu uvijek fali", rekao je Tomo Ricov, organizator projekta i vlasnik agencije Pepermint. Posjetitelji će i ove godine moći uživati u rukama vrhunskih brijača i brijačica iz frizerskih salona Cookie, Polypus i Salon, a njihove usluge neće se naplaćivati već se daju dobrovoljni prilozi za Hrvatsku ligu protiv raka, uz poseban fokus na osvješćivanje javnosti o problemu raka prostate kroz globalnu akciju Movember.

Otvorena nova sezona Gentleman Jack's Barber Shopa u Zagrebu (фото 1)

Uz brijanje i šišanje, u Gentleman Jack`s Barber Shopu DJ-evi će puštati glazbu isključivo s vinilnih ploča koja će biti uglavnom vintage tematike - soul, jazz, swing, rock`n`roll, rockabilly i funk. Jedinstvenu atmosferu upotpunit će najprodavaniji svjetski viski Gentleman Jack kojeg posjetitelji mogu pijuckati uz novine ili u ugodnom društvu. Gentleman Jack`s Barber Shop otvoren je do 5. prosinca 2015. godine, a svi zainteresirani moći će se šišati i/ili brijati svaki radni dan od 17 do 23 sata, dok će subotom brijačnica raditi dvokratno - od 12 do 14 sati, te od 20 do 23 sata.

Otvorena nova sezona Gentleman Jack's Barber Shopa u Zagrebu (фото 2)

Otvorena nova sezona Gentleman Jack's Barber Shopa u Zagrebu (фото 3)

Otvorena nova sezona Gentleman Jack's Barber Shopa u Zagrebu (фото 4)

Otvorena nova sezona Gentleman Jack's Barber Shopa u Zagrebu (фото 5)

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor