Search

Otvorenje pop-up butika Chic u centru Zagreba

Otvorenje pop-up butika Chic u centru Zagreba

Na adresi Bogovićeva 1


Sinoć je upriličeno otvorenje pop-up butika Chic u Zagrebu

Larisa Medić, vlasnica brenda Chic, omogućit će Zagrepčankama i svima koji se ovog vikenda zateknu u metropoli da uživaju u potpuno novom, posebnom doživljaju kupnje. U to su se uvjerile i sinoćnje gošće među kojima: Sandra Tankosić, Jelena Perčin, brojne blogerice, stilisti te mnogi drugi.

"Vjerujem da se svaki dan žena može i mora osjećati posebno, a Chic definitivno to omogućuje. S tom mišlju sam ljubav prema modi pretvorila u posao i sada uživam u tome. Nakon uspješnog pop-upa u Osijeku sada smo u Zagrebu i divno smo se družili sinoć na otvorenju. Radujem se ovom Chic vikendu i pozivam sve Zagrepčanke da nas dođu posjetiti i uživati u nesvakidašnjem doživljaju kupnje", izjavila je Larisa Medić povodom otvorenja pop-upa u Zagrebu.

Otvorenje pop-up butika Chic u centru Zagreba (фото 1)

Brend Chic na hrvatsko tržište donosi potpuno nov doživljaj kupnje: osim vrhunske odjeće, popratni sadržaji stvaraju poseban ugođaj. Primjer je sami koncept pop-upa, koji Larisa Medić na hrvatsko tržište donosi na "velika vrata". Luksuzni stan u samom centru grada (Bogovićeva 1, drugi kat, stan 205) postaje top modno odredište na tri dana. Stoga nemojte propustiti od 27. do 29. studenog, od 9 do 21 h, posjetiti ovu privremenu modnu lokaciju u centru grada.

Otvorenje pop-up butika Chic u centru Zagreba (фото 2)

Otvorenje pop-up butika Chic u centru Zagreba (фото 3)

Otvorenje pop-up butika Chic u centru Zagreba (фото 4)

Otvorenje pop-up butika Chic u centru Zagreba (фото 5)

Otvorenje pop-up butika Chic u centru Zagreba (фото 6)

Otvorenje pop-up butika Chic u centru Zagreba (фото 7)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više