Search

Philips Lumea je siguran odabir za glatku kožu bez dlačica

Philips Lumea je siguran odabir za glatku kožu bez dlačica

Spremne za ljeto

Urednik: A.P.


Image: PR

Poznata TV voditeljica Antonija Blaće i dermatovenerologinja dr. Ivana Nola složile su se kako je Philips Lumea sjajan odabir za svaku ženu

Kako se najbolje riješiti neželjenih dlačica? Postoji li metoda za dugotrajno otklanjanje dlačica, koja je istovremeno bezbolna i potpuno dermatološki sigurna za našu kožu? Upravo su to bila glavna pitanja sudionica Philips Lumea druženja koje je nedavno organizirano u poznatoj zagrebačkoj slastičarnici Meet Mia. Poznata TV voditeljica, Antonija Blaće i dermatovenerologinja dr. Ivana Nola ondje su se družile s pet žena koje su u sklopu natječaja na Facebook stranici Philips Hrvatska dobile priliku za jednomjesečno testiranje uređaja Philips Lumea.

Riječ je o inovativnom uređaju koji se može koristiti u udobnosti vlastitoga doma. Pouzdan, učinkovit, jednostavan i bezbolan način dugotrajne depilacije tehnologijom nježnog pulsirajućeg svjetla (Intense Pulsed Light - IPL) djeluje na korijene dlačica tako da one na prirodan način ostaju u fazi mirovanja, a njihov rast je onemogućen. Philips Lumea rezultat je dugogodišnjih testiranja te suradnje s vodećim dermatolozima diljem svijeta, a ista se suradnja provodi i u Hrvatskoj. U najnovijoj kampanji za uređaj Philips Lumea, jedna od naših najpoznatijih dermatovenerologinja, dr. Ivana Nola, ističe prednosti korištenja IPL uređaja Philips Lumea i odgovara na najčešća pitanja korisnica koje još nisu dovoljno upoznate s IPL tretmanima i njihovom sigurnošću korištenja.

Dr.Ivana Nola"Pacijentice u mojoj ordinaciji gotovo svakodnevno traže najbolji način za uklanjanje dlačica koji će im omogućiti da se riješe dlačica sigurno, praktično i s dugotrajnim rezultatima, ne samo u salonu, već i kod kuće. U tom slučaju, moja je preporuka Philips Lumea. Isprobala sam uređaj i uistinu mogu stati iza njega i preporučiti ga svim ženama koje se dugotrajno žele riješiti dlačica. Lumea je potpuno sigurna za svačiju kožu jer prilikom korištenja možete podesiti intenzitet svjetlosne energije od jedan do pet, što osigurava nježan i učinkovit tretman prilagođen svakom tipu kože. Kako bi se osigurala maksimalna zaštita, Lumea ima ugrađeni i UV filter koji dodatno štiti kožu od oštećenja.", ističe dr. Ivana Nola dodavši kako se vrlo često susreće s pitanjima pacijentica o tome koliko su IPL tretmani sigurni.
Antonija Blaće
A bezbrižno ljeto priželjkuje i Antonija Blaće, koja će zajedno s finalisticama Facebook natječaja započeti s testiranjem uređaja.
"Jedva čekam krenuti s testiranjem uređaja Philips Lumea. Mislim da mi cure nismo niti svjesne koliko vremena potrošimo tražeći idealno rješenje za glatku kožu bez neželjenih dlačica. Imam jako osjetljivu kožu i svakoj metodi nađem manu - ili previše iritira kožu ili zahtjeva previše vremena. Vjerujem da je Lumea pravo rješenje i jako se veselim testiranju.", istaknula je simpatična voditeljica koju je zanimalo i kako se uređaj koristi tijekom ljeta.

lumea
"Lumea se može koristiti i ljeti, ali mora se pripaziti da tretman započinjete nakon najmanje 48 sati od zadnjeg izlaganja suncu te da prije izlaganja suncu čekate najmanje 24 sata nakon upotrebe uređaja. Također, preporučuje se i da koristite kremu za sunčanje sa zaštitnim faktorom SPF 30+ i da tretirana područja štitite od izravnog izlaganja suncu.", istaknula je dr. Nola dodavši kako je zato najbolje s tretmanima početi tijekom zime ili u proljeće kako biste tijekom ljeta uživali u glatkim nogama.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više