Search

Pogledajte tko je sve bio na otvorenju nove zagrebačke draguljarnice

Pogledajte tko je sve bio na otvorenju nove zagrebačke draguljarnice

Draguljarnica Malalan


Image: John Pavlish

Jučer je u Ban centru u društvu prijatelja, medija i klijenata svečano otvorena draguljarnica Malalan, koja je grad Zagreb učinila jedinstvenom adresom luksuza i ljepote na kojoj stanuju najeminentnija imena iz svijeta nakita i satova

U magičnoj Malalan večeri posvećenoj luksuznim brendovima proveo nas je glumačko bračni par Bojana i Enes Vejzović, dok su ugledni gosti uživali u čarobnim zvucima glazbenice Vande Winter. Čarima draguljarnice Malalan nisu odoljela ni brojna imena društvenog života poput: Jelene Veljače i Dražena Čučeka, Nevene Rendeli, Mare Bratoš, Tihane Harapin Zalepugin, Ive Balaban, Iris Pinjuh, Boruta Mihalića i brojni drugi.

Peter i Jure Malalan

Dobrodošlicu svim budućim klijentima i prijateljima poželjeli su i gospodin Peter Kellner, direktor Breitlinga za Europu, gospođa Gabriella Lanfranchi, predstavnici marke Pasquale Bruni, gđa. Elisabetta Aiolfi i Silvija Franchi, predstavnica marke Pomellato gđa. Paola Rosi,  predstavnik marke Dodo, gosp. Diego di Marcu, predstavnik marke Bulgari i gosp. Federic Rossi, predstavnik marke Marco Bicego.

Peter Malalan, Karmen Malalan
 
Malalan bajka, nazvana po obiteljskom imenu, započinje davne 1949. godine u Italiji. Od tada do danas, dugi niz godina, obitelj Malalan zajedno sa svojim zaposlenicima, partnerima i prijateljima gradi svijet luksuza. Zahvaljujući draguljarnici Malalan od jučer u Hrvatskoj možemo uživati u velikim imenima iz svijeta luksuza: Bulgari nakitu i satovima, nakitu Pomellato, Pasquale Bruni, Dodo i Marco Bicego, Mikimoto biserima, Breitling satovima te u luksuznoj kolekciji nakita Malalan upotpunjenoj dijamantima Malalan.
 
Malalan draguljarnica podijeljena je na četiri dijela, unutar kojih svaki brend ima unutar zajedničkog prostora istaknut svoj "identitet" i organiziran svoj prostor koji se zajednički savršeno uklapaju u cijelu priču stvarajući tako jedinstveno carstvo luksuza. Kutak Malalan s nakitom od plemenitih materijala koji su upotpunjeni dijamantima i dragim kamenjem, a među kojim se posebno ističe kolekcija Romantika. Naime, u kolekciju Romantika utkane su sve vrijednosti koje draguljarnica Malalan promovira i kojima stremi. Riječ je o vrijednim modelima bezvremenske ljepote i kvalitete, koji se prenose s generacije na generaciju, a u sobi nose momente ljubavi i sreće onih kojima se poklanjaju i onih kojima se prenose. Kolekcija Malalan izrađena je isključivo od 18-karatnog zlata ili platine optočena je dijamantima i dragim kamenjem najviše kvalitete.

Nevena Rendelli

U zagrebačkoj draguljarnici jedan dio posvećen je i poznatoj marki satova i nakita Bulgari. Zahvaljujući svojoj strasti, znanju i viziji, beskonačnoj kreativnosti, nevjerojatnoj povijesti punoj inovacija te hrabrosti ime Bulgari uskoro postaje sinonim za ljepotu, luksuz i izvrsnost. U svojim modelima i kolekcijama satovi Bulgari objedinjuju izuzetnu kreativnost, emocionalni pristup talijanskog dizajna i tradicionalnu švicarsku stručnost i preciznost, zahvaljujući čemu Bulgari pripada najvišoj klasi urarstva.

Borut Mihalić

"Savršenstvo preciznosti" opis je koji krasi Breitling satove smještene u istoimenom kutku. Savršenstvo spomenutih satova počiva u njihovoj pouzdanosti i preciznosti. Usko su povezani sa civilnim i vojnim zrakoplovstvom, pilotima i raznim načinima letenja. Upravo je zbog toga svaki, pa i najsitniji dio svakog Breitling sata pažljivo napravljen i testiran u najsurovijim uvjetima. Preciznost izrade i materijal od kojih su izrađeni razlikuje Breitling satove od svih drugih proizvođača satova na svijetu. Spomenimo kako će se u Malalanu sa zadovoljstvom pobrinuti i za održavanje vašeg nakita i satova i mnogih drugih renomiranih svjetskih brendova.

Peter Malalan s predstavnicima marki satova i nakita
 
Naime, uz vlastitu kolekciju nakita Malalan te ponudu iz kolekcija Mikimoto, Dodo, Marco Bicego i Pasquale Bruni u draguljarnici Malalan u ponudi je i vrijedan nakit Pomellato. Priča o ovom neodoljivom nakitu započinje sredinom prošlog stoljeća u maloj obiteljskoj zlatarskoj radionici u Milanu. Pomellato ni po čemu nije običan. On ne slijedi trendove i ne pridržava se pravila. On je senzualan, a u nekim pogledima čak i tradicionalan. Treba još samo napomenuti kako u draguljarnici Malalan ispunjavaju sve vaše želje pa tako možete i sami dizajnirati svoj unikatni nakit koji će s povjerenjem proizvesti po vašoj želji.

Dj. Ella

Iva Balaban

Bojana Gregorić

Jelena Veljača, Dražen Čuček

Tihana Harapin Zalepugin

Mara Bratoš

Related articles

Buro 24/7 Selection

više