Search

Posjetili smo event Aleksandre Dojčinović na kojem je predstavila kolekciju GLOW

Posjetili smo event Aleksandre Dojčinović na kojem je predstavila kolekciju GLOW

Idealnu za blagdane

Urednik: A.P.


Image: Senja Vild

Aleksandra Dojčinović danas je ekskluzivno predstavila svoju limitiranu kolekciju modnih dodataka pod nazivom "GLOW", nakon što je nedavno uspješno predstavila svoju kolekciju za proljeće/ljeto 2019. godine. Na predstavljanju su bile prisutne neke od najpoznatijih modno osviještenih Zagrepčanki poput Korane Gvozdić, Ive Šulentić, Elle Dvornik, Antonije Mandić i Barbare Repe.

"GLOW" je ekskluzivna kolekcija modnih dodataka koju karakteriziraju sjajne metalik boje. Kolekciju čine narukvica čiji su glavni ukras prepoznatljive zlatne LeiLou mašne, torbice u tri veličine koje će idealno upotpuniti svaki dnevni ili večernji outfit te sjajni kožni etui za uređaj glo. Sva tri modna dodatka dolaze u različitim sjajnim nijansama crvene, zelene, zlatne i ružičaste, a za muškarce je napravljena posebna verzija etuija od smeđe kože.

Aleksandra Dojčinović

Govoreći o inspiraciji za ovu ekskluzivnu kolekciju modnih dodataka, Aleksandra Dojčinović je istaknula: "Radeći na ovoj kolekciji inspirirao me "sjaj" (glow) prekrasnih materijala za koji kažu da će obilježiti modu u sljedećih nekoliko nadolazećih sezona. Ova ekskluzivna kolekcija modnih dodataka idealno će se uklopiti u svačiji stil, a posebne u nadolazeće božićne odjevne kombinacije."

Čitava ovosezonska kolekcija je jedinstvena priča koja sa sobom nosi metalizirane tkanine, asimetriju, snažno naglašene siluete i arhitektonski precizne krojeve. Dominaciju su preuzele zagasite i jarke nijanse, ali i trodimenzionalni, reljefni šljokičasti printevi što se uvelike odrazilo i na izgled kolekcije modnih dodataka "GLOW". Cijela kolekcija dostupna je u LeiLou dućanima u Zagrebu i Splitu.

Antonija Mandić

Korana Gvozdić

Barbara Repe

Ivana Vukušić

Iva Šulentić

Paula Puškaš

Ivan Šarić, Ella Dvornik

lei lou

lei lou

lei lou

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više