Search

Posljednji ispraćaj Oscara de la Rente u New Yorku

Posljednji ispraćaj Oscara de la Rente u New Yorku

Tužan događaj okupio elitu modnog i političkog svijeta


Image: Getty Images

Privatan ispraćaj jednog od najvećih modnih dizajnera održan je na Manhattanu, u crkvi sv. Ignacija Loyole

Policija i tajni agenti čuvali su ovo događanje na koje su jedan za drugim u crnim limuzinama niz Aveniju Park stizali političari, zvijezde i cijela elita showbusiness svijeta: Hillary Rodham Clinton, Hugh Jackman i Deborah Furness, Diane Sawyer i Mike Nichols, Chelsea Clinton i Marc Mezvinsky, Anna Wintour, Annie Leibovitz, Matthew Broderick, Lauren Santo Domingo, Michael Bloomberg, Barbara Walters, Rupert Murdoch, Leonard Lauder, Aerin Lauder, Graydon Carter, Robbie Myers, Linda Wells, Grace Coddington i Prva dama Dominikanske Republike Cándida Montilla de Medina.

Predstavnici modne industrije koji su odali posljednju počast svom kolegi bili su Michael Kors, Vera Wang, Ralph i Ricky Lauren, Valentino Garavani i Giancarlo Giammetti, Francisco Costa, David Neville i Gucci Westman, Karlie Kloss, Donna Karan, Tommy i Dee Hilfiger, Peter Copping, Diane von Fürstenberg, Tory Burch, Stephen Burrows i Marigay McKee.

"Ovo je sunčan dan za Oscara. Na neki način, Oscar je još uvijek s nama. Isprepliću se gorko-slatki osjećaji", rekla je Linda Fargo. "Prisustvovali smo spokojnoj i uzvišenoj misi koja je ispratila prekrasnog i velikodušnog čovjeka", dodala je de la Rentina dobra prijateljica Barbara Walters.

Posljednji ispraćaj Oscara de la Rente u New Yorku (фото 1)

Posljednji ispraćaj Oscara de la Rente u New Yorku (фото 2)

Posljednji ispraćaj Oscara de la Rente u New Yorku (фото 3)

Posljednji ispraćaj Oscara de la Rente u New Yorku (фото 4)

Posljednji ispraćaj Oscara de la Rente u New Yorku (фото 5)

Posljednji ispraćaj Oscara de la Rente u New Yorku (фото 6)

Posljednji ispraćaj Oscara de la Rente u New Yorku (фото 7)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više