Search

Poznate Hrvatice na predstavljanju nove make-up aplikacije

Poznate Hrvatice na predstavljanju nove make-up aplikacije

L'Oréal Paris predstavio Makeup Genius

A.P.


Image: PR

Poznata beauty kuća odlučila je olakšati odabir odgovarajućeg make-upa svojim korisnicama i to uz aplikaciju Makeup Genius

Sinoć je u prostoru Kina Europa L'Oréal Paris predstavio Makeup Genius, aplikaciju za mobilne telefone kojom najavljuje novo digitalno doba u svijetu dekorativne kozmetike. Ova revolucionarna aplikacija za pametne telefone i tablete omogućuje isprobati bilo koji L'Oréal Paris make-up proizvod jednostavnim pritiskom na tipku ili ekran. Odabirom željenog proizvoda moguće je, putem iste aplikacije, i kupiti odabrani proizvod. Predstavljanju su prisustvovale brojne dame koje su oduševljene mogućnostima ove aplikacije.

Anamarija Asanović, Lana Mihić, Marijana Batinić

Nakon više od 10 godina rada, znanstvenici i majstori animacije stvorili su tehnologiju "RT Track 64", koja je primijenjena u novoj aplikaciji L'Oréala Paris. Riječ je o patentom zaštićenom algoritmu koji uz pomoć prednje kamere vrlo precizno bilježi crte lica i to u stvarnom vremenu. Makeup Genius aplikacija prati okretanje glave – bilježi pokrete glave, prati okret glave do 60 stupnjeva, analizira teksturu kože lica – uzima u obzir teksturu lica kako bi 3D modeliranje bilo što realnije, prati crte i izraze lica – prati 64 točke na licu, raspoznaje gotovo 100 različitih izraza te bilježi asimetrične pokrete. Makeup Genius aplikacija omogućuje pomicanje make-upa s pomicanjem izraza lica jer bilježi sve izraze te ih preslikava na pametni telefon. Aplikacija je dostupna u trgovini aplikacija za IOS uređaje i Androide od ožujka 2015. g.

Anamarija Asanović

Marijana Batinić

Ecija Ivušić

Iva Šulentić

Simona Antonović

Renata Knežević, Anamarija Asanović, Marijana Batinić, Tatiana Dumaine, Renata Novak, Lana Mihić, Iva Šulentić

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više