Search

Poznate Hrvatice na promociji kolekcije F&F

Poznate Hrvatice na promociji kolekcije F&F

Kolekcija za proljeće 2016.

Urednik: A.P.


Image: John Pavlish

Jučer je u Super Konzum Radnička održano modno druženje na kojem je predstavljena F&F aktualna kolekcija za proljeće/ljeto 2016

Novu kolekciju među prvima su razgledale brojne dame iz javnog života poput: Marijane Batinić, Nevene Rendeli, Anite Dujić, Korane Gvozdić i Isabelle Rakonić koje su na predstavljanju bile odjevene u ključne komade iz nove F&F proljeće/ljeto 2016. kolekcije. Modeli su kroz dva izlaza predstavili aktualnu proljeće/ljeto 2016. kolekciju i pokazali kako u F&F odjevnim kombinacijama u svakoj prilici izgledati chic i moderno.

F&F

Modni brand F&F za žene, muškarce i djecu donio je u Hrvatsku dašak britanskog stila i otvorio „modni raj" za sve ljubitelje originalnog i jedinstvenog modnog izričaja. Tako odsad svi modni zaljubljenici svaki dan mogu biti u trendu, jer F&F donosi najbolju modu visoke kvalitete po izvrsnim cijenama. F&F osluškuje želje svakog pojedinog kupca i vodeći se njihovim potrebama kreira odjeću koja će zadovoljiti sve zahtjeve suvremenog pojedinca.

F&F

Prostor je uređen minimalistički i moderno, gdje svaki odjel ‒ ženski, muški, dječji ‒ unutar zajedničkog prostora ima istaknut svoj „modni identitet‟ i organiziran prostor koji se zajednički savršeno uklapaju u cijelu priču stvarajući tako jedinstvenu modnu oazu. Čak 425 m2 stvaraju neodoljivu atmosferu poželjnu za ugodnu kupnju i postaju neizbježna modna destinacija za sve one koji su spremni prihvatiti modni izazov da budu svoji i drugačiji.

Nevena Rendeli

Anita Dujić

Isabella Rakonić

Marijana Batinić

Korana Gvozdić

F&F

F&F

F&F

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više