Search

Poznate mame na promociji Storykids magazina

Poznate mame na promociji Storykids magazina

Magazin za najmlađe

BURO.

Image: PR

Lejla Filipović, Anđa Marić, Ana Begić Tahiri, Boško i Iva Balaban, Željka Stanković, samo su neka od poznatih lica koja su u opuštenoj atmosferi subotnjeg jutra uživala u promociji novog Storykids magazina u Kući za ljude i umjetnost - Lauba

"Želimo prikazati kako majčinstvo može ići ukorak s karijerom, modom, slobodnim vremenom, putovanjima. Kroz iskustva poznatih mama te stručnim člancima, čitateljicama ćemo olakšati nedoumice oko odgoja i njege djece te zajedno prolaziti prve nespretne roditeljske korake", poručila je Iva Stilinović Grahovac, glavna urednica magazina Storykids, dodajući kako magazin pokriva sve stručne segmente roditeljstva, počevši od trudnoće do odgoja djeteta, a u prvom broju donosi i zabavni dječji prilog Storykids Mudrice te specijal o trudnoći - putovanje kroz devet mjeseci. Uz stručna imena poput dr. Vladimira Blagaića, dr. Ivane Nole i dr. Milivoja Jovančevića, na čak 180 stranica može se pronaći što o roditeljstvu kažu Belma Džomba, Bojana Gregorić Vejzović, Jelena Perčin, kolumne poznatih mama poput Ljupke Gojić Mikić i Lejle Filipović, a naša Iva Balaban uredila je modnu i beauty priču za sve mame.

"Sam koncept Storykids magazina je lijepo zamišljen jer kroz kolumne javnih osoba pokazuje kako je majčinstvo univerzalno te kako se i poznate te 'manje poznate' mame suočavaju s jednakim slatkim brigama, a vjerujem da će nam ovaj magazin svojim stručnim savjetima pomoći da na tom putu budemo što uspješnije i bolje mame", poručila je glumica Marijana Mikulić.

Jelena Orešković, Lejla Filipović, Anđa Marić

I dok su "veliki" uživali u iščitavanju novog Storykids magazina, nakon mini mjuzikla uslijedila je kreativna dječja radionica Laubica subotom koja se inače svakog vikenda održava u Kući za ljude i umjetnost - Lauba. Na njoj su se ove subote mališani okušali u izradi likovnih kompozicija bočica Jana Junior i kroz igru uvidjeli koliko je za život naše planete značajna voda.

Anđa Marić

Anja Alavanja

Ines Preindl

Marija Borić, Vedrana Čarapović

Marijana Mikulić

Marija Borić

Iva Stilinović Grahovac, Iva Balaban

Ivan Vukušić

Iva Balaban

Lejla Filipović

Iva Stilinović Grahovac, Kristina Bangoura

Ana Begić Tahiri

Story Kids

Related articles

Buro 24/7 Selection

više