Search

Poznate osobe na predstavljanju ljetne kolekcije sunčanih naočala optike Ghetaldus

Poznate osobe na predstavljanju ljetne kolekcije sunčanih naočala optike Ghetaldus

Fendi, Christian Dior, Givenchy, Tom Ford, Marc Jacobs

Urednik: BURO.


Image: Senja Vild

Već tradicionalno povodom otvaranja nove sezone, Ghetaldus optika je s ponosom predstavila kolekcije sunčanih naočala za ljeto 2018. godine uz podršku novinara, te poznatih osoba iz javnog i društvenog života poput Bojane i Enesa Vejzovića, Lane Jurčević, Ive Šulentić i mnogih drugih...

U brendovima bogatom portfelju Ghetaldus optike nalaze se vrhunske dizajnerske zvijezde poput kuća Fendi, Christian Dior, Givenchy, Tom Ford, Marc Jacobs, Jimmy Choo, Max Mara, Tommy Hilfiger... no ovog puta je poseban naglasak stavljan na nekoliko vrhunskih svjetskih brendova koji se ekskluzivno mogu pronaći u poslovnici u Ban Centru u Zagrebu. Neki koje izdvajaju su:

OXYDO - luksuzni talijanski brand za modne avanturiste i ljubitelje umjetnosti. Njihov copy: wearable sculptures, dakle nosive skulpture moćno opisuje filozofiju brenda, jer svaki od Oxydo modela uistinu jest komad umjetnosti nastao iz vrhunskih materijala te reciklirane plastike uz pomoć 3D printera.

Iva Šulentić

JIMMY CHOO - ultimativna zvijezda sezone sa svojim bezvremenskim ženstvenim sofisticiranim modelima ukrašenima štrasom i animalnim printevima.

ELIE SAAB - luksuzne kreacije libanonskog dizajnera koje su omiljene na crvenim tepisima zbog predivnih materijala i romantičnog izričaja utjelovljuju taj isti duh i u naočalama nastalima od vrhunskih materijala, sa zlatnim i platinastim premazima te Zeiss naočalnim lećama.

Lana Jurčević

Na prezentaciji u Ban centru je ujedno bila promovirana i službena kampanja Ghetaldus optike koju utjelovljuju Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović, naš poznati glumački par. Upravo njih dvoje idealno su se snašli u ulozi Ghetaldus modela, te na svoj način utjelovili Ghetldusov stil i stav, šarm i emocije.

Ghetaldusova image kampanja slavi ljubav, vjernost, zajedništvo, ali i modu, te bezvremeni stil podjednako se obraćajući svim ljudima koji žele stil i kvalitetu u jednom. "Ljubav prema naočalama i modnim dodacima zajednička je svim našim kupcima, pa smo odlučili ići u smjeru emocija" ističu u Ghetaldus optici. 

Tina Verhas, Dea Lazar

Novim vizualnim izričajem Ghetaldus također njeguje ljubav i vjernost, zajedništvo i postojanost, te kao i svih ovih godina želi se zahvaliti svim dosadašnjim kupcima na vjernosti, ali ujedno predstaviti svoj sjaj i novim generacijama koje dolaze. 

Poznate osobe na predstavljanju ljetne kolekcije sunčanih naočala optike Ghetaldus (фото 1)

Poznate osobe na predstavljanju ljetne kolekcije sunčanih naočala optike Ghetaldus (фото 2)

Poznate osobe na predstavljanju ljetne kolekcije sunčanih naočala optike Ghetaldus (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više