Search

Poznati na pre-shoppingu kolekcije Alexander Wang za H&M

Poznati na pre-shoppingu kolekcije Alexander Wang za H&M

Petra i Luka Nižetić, Lana Banely, Ana Šimić...


Image: John Pavlish

Mnoštvo poznatih jučer je po prvi puta imalo priliku isprobati komade iz dugoiščekivane kolekcije Alexander Wang x H&M koja je od danas dostupna u H&M Centar Cvjetni

U Centru Cvjetni u Zagrebu održao se pre-shopping event povodom lansiranja kolekcije Alexander Wang x H&M. Među brojnim poznatim licima bili su i Petra Nižetić, Lana Banely, Ana Šimić, Luka Nižetić i Lovro Periša koji su prvi odjenuli najnovije modele iz dugoiščekivane kolekcije. Osim njih jučer su u shopping došle i Nevena Rendeli, Mirna Zidarić, Iris Androšević Pinjuh, Ogi Antunac te mnogi drugi koji su uživali u uzbudljivom shopping iskustvu i cool zabavi inspiriranu ulicama New Yorka.

Alexander Wang za H&M kolekcija kombinira modu i sport, a urbani prizvuk kolekcije kao stvoren je za cjelodnevnu jurnjavu gradskim ulicama, ali i za noćni život. Ženski i muški komadi nosivi su i zabavni - logotipi, popularan neopren materijal i dodaci poput naočala, prostirke za jogu i boksačkih rukavica lako mogu pronaći mjesto kod svakog zaljubljenika u Wangov svijet, koji je sada dostupan svima.

Ana Šimić

Lana Banely

Lovro Periša

Nevena Rendeli

Miran Kurspahić

Andrea Andrassy

Barbara Kolar

Nataša Brunović i Iris Androšević Pinjuh

Mirna Zidarić

Luka Grubišić i Lana Puljić

Ogi Antunac

Edvin Liverić

Martina Čičko Karapetrić

Viktor Drago

Borut Mihalić

Related articles

Buro 24/7 Selection

više