Search

Premijera filma \"Otok ljubavi\" na Sarajevo Film Festivalu

Premijera filma "Otok ljubavi" na Sarajevo Film Festivalu

Glumačka elita i ovacije za posljednji film Jasmile Žbanić

BURO.


Image: PR

Željno iščekivani filmski spektakl koji je svoju svjetsku premijeru imao na nedavno održanom Locarno Film Festivalu i u Sarajevu je zabljesnuo u punom sjaju i oduševio sve one koji su imali priliku vidjeti ovaj odličan film

Ovog je vikenda u sklopu jubilarnog 20. Sarajevo Film Festivala održana regionalna premijera filma "Otok ljubavi", redateljice Jasmile Žbanić. A crveni tepih Sarajevo Film Festivala stvarno je ugostio renomirana glumačka imena, pa se tako redateljici Jasmili Žbanić pridružila ekipa filma: Ermin Bravo, Ariane Labed, Ada Condescu, Leon Lučev, Branka Petrić Fehmiu, Bojana Gregorić Vejzović u pratnji supruga Enesa Vejzovića, Lee Delong i producent Damir Ibrahimović. Uz njih premijeru nisu željeli propustiti ni Enes Bešlagić sa suprugom Sabinom, dok je posebna gošća glumačke ekipe bila popularna hrvatska glumica Zrinka Cvitešić.

Premijera filma "Otok ljubavi" na Sarajevo Film Festivalu (фото 1)

Zbog kiše film je prikazan u dvorani Skenderija koja je bila popunjena do posljednjeg mjesta, a kako bi udovoljili velikom broju zainteresiranih za goste su se unosile i dodatne stolice kako bi se povećao kapacitet dvorane. Publika je istinski uživala u projekciji filma te ga je pratila s smijehom i glasnim aplauzima, dok je nakon završetka projekcije ekipa dočekana ovacijama i pljeskom koji je trajao još 10-ak minuta nakon prikazanog filma.

Premijera filma "Otok ljubavi" na Sarajevo Film Festivalu (фото 2)

Glumačku postavu "Otoka ljubavi" čine uistinu zanimljivi i proslavljeni glumci, pa tako glavne uloge pripadaju Erminu Bravu, Ariani Labed, Adi Condeescu, Leonu Lučevu, Branki Petrić Fehmiu, Francu Neru i Bojani Gregorić koji donose prilično intrigantnu priču. A radnja filma uistinu je nesvakidašnja i uz puno glazbe donosi i puno humora specifičnog za ovo podneblje. "Otok ljubavi" će na ovogodišnjem Sarajevo Film Festivalu imati još dvije projekcije.

Premijera filma "Otok ljubavi" na Sarajevo Film Festivalu (фото 3)

Premijera filma "Otok ljubavi" na Sarajevo Film Festivalu (фото 4)

Premijera filma "Otok ljubavi" na Sarajevo Film Festivalu (фото 5)

Premijera filma "Otok ljubavi" na Sarajevo Film Festivalu (фото 6)

Premijera filma "Otok ljubavi" na Sarajevo Film Festivalu (фото 7)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više