Search

Prestižni francuski brend Carita predstavljen u zagrebačkom Bliss institutu

Prestižni francuski brend Carita predstavljen u zagrebačkom Bliss institutu

Uz brojne poznate dame

Urednik: A.P.


Image: John Pavlish

Carita, jedinstven i ekskluzivan brend za njegu kože, pruža izvanredno iskustvo transformativne ljepote koja nadilazi tradicionalne rezultate profesionalne njege kože, a ekskluzivnost brenda, profesionalnost u uslugama, jedinstveno dizajnirani proizvodi mogu se pronaći u jedinom Carita institutu u Hrvatskoj - Bliss institutu

Sandra Perković, Marijana Batinić, Ana Gruica i mnoga poznata lica, među kojima i same ambasadorice Instituta: Marija Škaričić, Olga Pakalović, Ana Maras i Iva Mihalić, došli su osjetiti dinamičnost izvornog duha Carita brenda i pronaći Carita tretman po svojoj mjeri.
Carita je poznata po tradiciji inovacije, pa je tako i ovaj put posebna pozornost bila je usmjerena na novu liniju PROGRESIFF NÉOMORPHOSE, koju su na licu mjesta predstavili Antonela Šprlje - brand manager Carita, Antonela Rozić - Carita edukator te Jasminka Herceg, vlasnica Bliss instituta i prva Carita brend ambasadorica u regiji. Zainteresirani posjetitelji su imali priliku uvjeriti se kako linija NÉOMORPHOSE pomiče granice s drugačijim pristupom koji kombinira različite vještine, one znanstvenih alata, pametnih ruku i precizne dijagnoze. Površinski, dubinski i regenerativno transformira kožu od površine prema dubljim slojevima kože, a sve ekskluzivne proizvode, te personalizirane i visoko učinkovite tretmane brenda Carita možete iskusiti u samom Institutu zahvaljujući jedinstveno educiranom osoblju - Blissovim "Artisans de Beaute".

Iva Mihalić

Naime, sama pustolovina Carita brenda počinje 1945. godine u La Maison de Beauté, 11 Faubourg Saint-Honoré u Parizu pod inspirativnim vodstvom Carita "sestara", Rosy i Marije, a od njegova osnutka do danas postao je jedna od 5 vodećih svjetskih kozmetika i brendova u anti-ageing njezi kože. Dva avangardna duha proširile su svoj fokus s kose žene, na cjelokupan izgled žene. Otkrile su cjelokupnu ljepotu puno prije nego su ljudi počeli pričati o tome, te su imale jednu želju: otkrivanje ljepote svake žene, pružajući joj tretmane po mjeri i izuzetno učinkovite kozmetičke proizvode.

Marija Škaričić

Carita brend u svijetu glamura predstavlja pojam za profinjenost i sofisticiranost već više od 70 godina, kako u suptilnim teksturama svojih proizvoda tako i u jedinstvenom konceptu rada, a njegova posebnost leži prije svega u različitosti i originalnosti njegova koncepta ljepote. Zahvaljujući vodećoj hrvatskoj stručnjakinji na području kozmetike i vlasnici Bliss instituta Jasminki Herceg sada je moguće u samom srcu Zagreba uživati u ovim ekskluzivnim tretmanima koji više nisu rezervirani samo za najprestižnije svjetske centre ljepote poput Pariza, Rima, Londona i New Yorka.

Mirela Forić Srna

Marijana Batinić

Ana Gruica, Ana Maras, Sandra Perković

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više