Search

Raskošna večera Hippy Gardena u Esplanadi

Raskošna večera Hippy Gardena u Esplanadi

Predstavljanje nove kolekcije

Urednik: A.P.


Image: John Pavlish/Goran Matijašec

Za ovu prigodu čarobno dekorirana Smaragdna dvorana hotela Esplanade jučer je bila pretvorena u raskošnu modnu pistu, kojom su defilirale modne Marquise

Na taj je način renomirani hrvatski modni brend Hippy Garden predstavio kolekciju ekskluzivnih unikatnih haljina inspiriranih duhom vremena kad su u cijelosti vladale plemkinje. Linije Hippy Garden Couture kolekcije fluidne su s ubačenim transparentnim dijelovima visoko vrijedne svile i brokata, a silueta je vrlo profinjena i elegantna. Impresivan postav stolova te dramski elementi, koji su reviju više učinili predstavom u tri čina negoli klasičnom modnom prezentacijom, naišli su na dobar odaziv uzvanika, koji su Đurđicu Vorkapić ispratili ovacijama.
hippy garden
"Ovom prilikom htjela bih zahvaliti svim suradnicima, prijateljima, medijima koji su nam pomogli da ovako zahtjevna misija postane realnost. Kreirali smo mističnu oazu stila u kojoj se moda isprepliće s djelima glazbenih virtuoza, davno zaboravljenim recepturama, bajkovitom glazbom i fantastičnim scenskim izričajem te ću je zasigurno zauvijek pamtiti", izjavila je Đurđica Vorkapić.

Ivana Husar Mlinac, Marija Husar Rimac

Tihana Harapin Zalepugin, Romano Decker

Tončica Čeljuska

Ana Pavić, Vedrana Čarapović

Ivana Paradžiković

hippy

hippy

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više