Traži

ROBA & bon ton udružili snage na već poznatoj adresi

ROBA & bon ton udružili snage na već poznatoj adresi

Preradovićeva 34


Fotografija: John Pavlish

Sinoć su se spojila dva poznata brenda ROBA & bon ton u zajedničkoj misiji, da ponude jedinstveno mjesto u gradu koje će spajati modu i dobru glazbu

Svi već dobro znate da je adresa Preradovićeva 34 rezervirana za omiljeni koncept dućan ROBA store. Svjež koncept, probrani svjetski brendovi i "kućni" brend ROBA nezaobilazna je stanica šopingiranja u Zagrebu. Priča se nastavlja i dalje jer je jučer u novouređeni prostor dućana, za čije je uređenje zaslužan Poop studio, ušao već dobro poznati concept store & gallery bon ton, koji je tako svoju adresu u Dežmanovoj ulici zamijenio novom. Preuređeni prostor poprimio je topliju notu koju prate pastelne boje i prepoznatljivi tirkizno plavi svjetleći natpisi brendova, za razliku od prethodnog koji je karakterizirao industrijski stil uređenja. U dućanu vas čekaju poznati brendovi Paul & Joe Sister, BLK DENIM, Zoe Karssen kao i odjeća brenda ROBA. 

ROBA & bon ton udružili snage na već poznatoj adresi (фото 1)

ROBA & bon ton udružili snage na već poznatoj adresi (фото 2)

ROBA & bon ton udružili snage na već poznatoj adresi (фото 3)

ROBA & bon ton udružili snage na već poznatoj adresi (фото 4)

ROBA & bon ton udružili snage na već poznatoj adresi (фото 5)

Na sinoćnje otvorenje došli su svi znatiželjnici, prijatelji, poznanici i klijenti, a zabava se održavala kod "susjeda" u Bistrou 75 i u Galeriji Bravo, koja je na kratko postala pop-up dućan za ploče. U galeriji se planiraju redovite slušaonice ploča koje ćete moći kupiti uskoro u Pločniku, novom zanimljivom konceptu koji će uskoro otvoriti svoja vrata. Uz odličnu glazbu koju je birala Nadja Božić (DJ Nadja) i ugodnu atmosferu, Preradovićeva ulica bila je življa no ikad. Nadamo se da će u ovakvom dobrom društvu postati vruća zona u centru grada. 

Eva Balažin

Hrvoje Laurenta

Anamarija Brkić, Branka Šćepanović

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor