Search

\"Sinatrovo\" i Marko Tolja oduševili prepun Johann Franck!

"Sinatrovo" i Marko Tolja oduševili prepun Johann Franck!

Koncert za pamćenje

Urednik: A.P.


Legende nikad ne odlaze. One ostaju zauvijek među nama čak i ako se radi o 102. rođendanu kao što je slučaj s Frankom Sinatrom...

Pred nešto više od tisuću ljudi u Johannu Francku je održan koncert u čast ovog velikana glazbe, popularno nazvan "Sinatrovo". Kao glavni izvođač nastupio Marko Tolja sa svojim bandom, a glasom i stasom podržale su ga Gina iz grupe Detour i Zsa Zsa.
Večer koja je otvorena prigodnom "Happy birthday to you" bila je ispunjena hitovima poput "Strangers in the night", "That's life", "Fly me to the moon", "My way", "Lady is a tramp" i drugi. Da se Marko odlično snalazi u Sinatrinu repertoaru više smo se puta osvjedočili, dok pjesmu "My funny Valentine" u solo izvedbi Gine svakako možemo izdvojiti vokalnim vrhuncem koncerta. Prigodnom božićnom "Santa Claus is coming to town" Zsa Zsa je razveselila mnoštvo u nadolazećem blagdanskom periodu.

"Sinatrovo" i Marko Tolja oduševili prepun Johann Franck! (фото 1)

U Sinatrinim hitovima uživali su tako i Hrvoje Šalković, Tomo Ricov i glumica Nera Stipičević koja je i sama nastupila na prošlogodišnjem prvom koncertu. Iz Johanna Francka poručuju kako je ovakav ogroman interes samo potvrda da "Sinatrovo" dogodine ide i dalje! Ovim koncertom najbolji adventski grad u Europi dobio je na još kvalitetnijem sadržaju i tradiciji.

"Sinatrovo" i Marko Tolja oduševili prepun Johann Franck! (фото 2)

Hrvoje Šalković

sinatrovo

sinatrovo

sinatrovo

sinatrovo

Related articles

Buro 24/7 Selection

više