Search

Tko je sve stigao na predstavljanje nove linije Ray-Ban sunčanih naočala?

Tko je sve stigao na predstavljanje nove linije Ray-Ban sunčanih naočala?

Brojni poznati okupili se u Ghetaldus optici u Jurišićevoj 23

Tekst: Promo


Image: PR

Nakon svjetske promocije, ovog tjedna je u Zagrebu u Ghetaldus optici u Jurišićevoj 23 predstavljena linija sunčanih naočala brenda Ray-Ban za sezonu proljeće/ljeto 2017 s posebnim naglaskom na modele Blaze

U društvu predstavnika medija i ljudi iz javnog i društvenog života, prezentirana je kolekcija ove svjetski poznate kuće s naglaskom na top modele aktualne sezone. Ljubitelji Ray-Ban naočala poput Tome in der Muhlena, Ive Šulentić, Hane Hadžiavdagić Tabaković, Viktora Drage, Mirana Kurspahića, te mnogih drugih mogli su uživati u Ray-Ban novitetima koje je za ovo ljeto predstavila Ghetaldus optika.

Modeli Blaze revolucionarne su izrade i redefiniraju neke od klasičnih modela i stilova dosadašnjih Ray-Ban kolekcija uključujući Clubmaster, Shooter, Round. Inovativna nova "full-metal" kolekcija dizajnirana je za urbane individualce koji se ne boje kršiti pravila. Linije sunčanih naočala Ray-Ban za sezonu proljeće/ljeto 2017. mogu se pronaći u jedinstvenom konceptu Ray-Ban shop in shop u Zagrebu u poslovnici Ghetaldus optike u Jurišićevoj 23, a u nastavku pogledajte tko je sve stigao na predstavljanje.

Tomo in der Muhlen, Iva Šulentić i Miran Kurspahić

Viktor Drago

Iva Šulentić

Tomo in der Muhlen

Related articles

Buro 24/7 Selection

više