Search

Tko se pojavio na otvorenju novog beach kluba Gooshter?

Tko se pojavio na otvorenju novog beach kluba Gooshter?

U sklopu hotela Le Meridien

Urednik: A.P.

Image: John Pavlish

Koncept novog kluba u okolici Splita odmah je osvojio ne samo goste hotela Le Méridien Lav, nego i brojne obožavatelje sunca, plaže i lude zabave koji su iz prve ruke odlučili iskusiti sve ono što je Gooshter Beach Club najavljivao

Sam naziv kluba, koji u sebi ujedinjuje gušte i lik sveprisutne životinjice iz mediteranskih krajeva, obećavao je nešto novo i drugačije. Maštu je zagolicala i skrivena simbolika guštera, koji se u proljeće budi iz zimske hibernacije te od drevnih mitologija do današnjih dana označava početak novog životnog ciklusa, dolazak toplijih dana i buđenje prirode. U odličnoj atmosferi uživala su i brojna imena društvenog života poput: Marijane Batinić, Anamarije Asanović, Fani Čapalije, Hane Huljić, Nede Makjanić Kunić, Marije i Jurice Pirić, Sandre i Ivana Ledenko, Antonia Asanovića, Luke Nižetića i brojnih drugih.

ghooster

U ozračju bijelog pijeska, vrelog sunca i mirisa svježe pripremljene hrane, dizajnerski uređen klub svojoj publici je donio novo omiljeno mjesto za okupljanje i opuštanje koje će razgaliti sva osjetila. Za uređenje interijera zaslužan je arhitektonski studio Zarez iz Splita. Udarac u gong točno u podne označava početak dnevnog programa, u kojem se izmjenjuju dobro raspoloženi DJ, mirisi koji dopiru iz stanice za kuhanje na plaži te šampanjac i kokteli čiji okusi pomiču granice. Ovo ne treba čuditi jer su za koktele u Gooshteru zaduženi vrhunski koktel majstori, koji od svima omiljenih napitaka stvaraju posve novo iskustvo. Sa smirajem dana i ritualom pozdrava suncu, koji su u party tradiciju uveli svjetski poznate destinacije kao što su Ibiza, Goa i Mykonos, serviraju se kokteli napravljeni na samoj plaži, a DJ glazbom najavljuje početak večernjeg programa.

ghooster

Iznimno smo zadovoljni prvim, više nego pozitivnim reakcijama ne samo naših gostiju, nego i brojnih ljubitelja ukusne hrane i dobre zabave koji su odlučili navratiti i provjeriti što se zbiva na ovoj strani obale. Veliku pažnju posvetili smo svakom detalju, od uređenja kluba u kojem su korišteni isključivo prirodni materijali, lokalne tkanine i namještaj domaćih proizvođača do kuhinje netipične za Dalmaciju, posebno inspirirane okusima istoka i juga. Nadamo se da će i ostatak ljeta proteći u jednako odličnoj atmosferi" - generalni direktor hotela Le Méridien Lav, Arnoud Zaalberg.

Marijana Batinić, Luka Nižetić

Fani Čapalija

Anamarija Asanović

Luka Nižetić

Hana Huljić

Ivana Rajić

Mimi Rončević

Gabrijela Budimir

 

John Pavlish

Sandra Ledenko, Ivan Ledenko

Marija Pirić, Jurica Pirić, Neda Makjanić Kunić

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više