Search

U centru Zagreba otvoren novi multibrend store Fashion & Friends

U centru Zagreba otvoren novi multibrend store Fashion & Friends

Na adresi Ilica 33

Tekst: A.P.


Image: John Pavlish

Žila kucavica grada Zagreba, Ilica, od jučer je bogatija za još jednu shopping oazu - Fashion&Friends multibrend store

Fashion&Friends već dugi niz godina s ponosom nosi titulu najomiljenijeg multibrend storea. Među prvima koji su požurili vidjeti novi Fashion&Friends store u Ilici 33, našle su se i naše poznate dame Nina Badrić, Mia Kovačić, Žanamari Perčić, Antonija Stupar Jurkin, Kristina Šalinović, Ivana Mišerić, za kojima nisu zaostajali ni modno osviješteni muškarci Dean Pelić, Igor Barberić, Miran Kurspahić i drugi, koji su iskoristili priliku i došli pogledati najbolje od multibrend ponude ovoga storea. Na svečanom otvorenju brojnim poznatim osobama pridružili su se Milija Babović - CEO Fashion Companyja, Draško Babić - generalni direktor Fashion Company Srbija, Davor Vugdelija - generalni direktor Fashion Company Hrvatska te Mauro Suerzi Stefanin- komercijalni direktor za zapadnu Europu.

Za odličnu atmosferu i dobro raspoloženje pobrinuli su se dečki iz benda "Pravila Igre" koji su ovom prilikom bili odjeveni u Fashion&Friends outfite - Goran Belošević, Marko Kutlić, Denis Dex Marijanović i Marko Belošević.

Renata Sopek

Zbog velikog broja vjernih kupaca, Fashion&Friends je odlučio proširiti svoju prodajnu mrežu u samo srce grada te se tako po prvi puta svjetski poznati, moderni i urbani brendovi nalaze na jednoj od najatraktivnijih zagrebačkih lokacija. Brendovi koje ovaj multibrend koncept zastupa pripadaju klasi svjetskih modnih kuća, dok je fokus na trendy odjeći koja je namijenjena urbanoj i modno osviještenoj populaciji koja prati trendove.

Dizajn interijera se može pohvaliti zanimljivim strateškim pristupom koji pruža povjerenje te budi inspiraciju na temu luksuza i ljubavi prema urbanoj modnoj odjeći, obući i asortimanu modnih dodataka. Unutrašnjost prostora donosi bogatu kombinaciju sjajnih i matiranih materijala te zanimljiv spoj s betonskim podom te detaljima od drveta. Zidovi dućana su izrađeni od osnovnog cementa i panela u bijeloj boji, koji su odlični za predstavljanje premium ponude. Mramorni elementi daju dašak luksuza samom storeu te se ističe umetak od nešto grublje teksture u sivoj i srebrnoj boji.

Event otvorenja nove shopping destinacije privukao je brojne poznate ličnosti hrvatske javne scene te modne urednike i novinare, koji su ostali oduševljeni modernim, pročišćenim uređenjem storea i bogatom ponudom brendova.

Anita Dujić

Miran Kurspahić, Igor Barberić

Ivana Mišerić

Mia Kovačić, Vedrana Čarapović

Vanja Ljubić

Nina Badrić

Žanamari Lalić

F&F

Related articles

Buro 24/7 Selection

više