Search

U centru Zagreba otvorena nova destinacija za shopping

U centru Zagreba otvorena nova destinacija za shopping

Poznati brend Goldenpoint otvorio vrata svog dućana

Tekst: A.P.


Image: John Pavlish

Talijanski brend kupaćih kostima, donjeg rublja i čarapa od jučer je dostupan u centru Zagreba, na adresi Ilica 7

Sa 700 prodajnih mjesta diljem svijeta, Goldenpoint je jedan od najpopularnijih proizvođača čarapa, donjeg rublja i kupaćih kostima. Svoju popularnost duguje inovativnom pristupu izradi, apsolutnoj posvećenosti detaljima, vrhunskoj kvaliteti, i naravno trendovskim dizajnom. Pod svojim okriljem, Goldenpoint ima nekoliko vrhunskih brendova, uključujući premium Philippe Matignon koji je godinama sinonim za talijansku eleganciju. Tu je i svjetski popularan brend Golden Lady namijenjen urbanim trendsetericama, potom SiSi u čijoj ćete liniji pronaći najfinije donje rublje i čarape te brend HUE, namijenjen muškarcima i ženama.
Na jučerašnjem otvorenju dućana predstavljena je i nova kolekcija kupaćih kostima "Mare 2016." Naglasak je na raznobojnim printevima koji pozivaju na ljetna zadovoljstva i čine boravak na plaži pravim modnim izričajem. U ponudi su modeli ukrašeni iznimno popularnim tropskim printom, cvjetnim i zmijskim uzorcima, izvezeni aplikacijama i kristalićima kao i upečatljivi modeli posuti šljokicama. U novoj kolekciji prevladavaju dvodijelni modeli u popularnom bandeau stilu koji fokus stavlja na ramena. To ipak ne znači da će ljubiteljice jednodijelnih kupaćih kostima ostati zakinute za model po izboru. Naime, u kolekciji se nalazi nekoliko elegantnih modela klasičnih jednodijelnih kostima koji će lijepo pristajati damama s oblinama.

Prezentaciju nove kolekcije i otvorenje dućana nisu propustile brojne poznate Hrvatice poput Mirele Forić Srne, Sanje Doležal, Ane Begić Tahiri, Ivane Tomas i drugih.

Ana Vidan

Ana Begić Tahiri

Sanja Doležal

Andrea Andrassy

Alma Bukvić

Ivana Tomas

Related articles

Buro 24/7 Selection

više