Search

U društvu poznatih lica Buzz proslavio rođendan slavnih Air Max-ica

U društvu poznatih lica Buzz proslavio rođendan slavnih Air Max-ica

Ponedjeljak u znaku kultnog brenda tenisica

Urednik: BURO.


Image: Denis Butorac

Linija Air Max tenisica brenda Nike lansirana je davne 1987. godine, a do danas je zadržala status modne ikone među tenisicama. Air tehnologija definirala je čitavu generaciju revolucionarnom estetikom i tehnologijom ublažavanja udaraca pri trčanju. Ožujak je namijenjen proslavi Nike Air Max dana koji se tradicionalno obilježava diljem svijeta.


Mirela Priselac

Rođendanski tulum popularnih Air Maxica održan je u ponedjeljak u Galeriji Forum, a slavlju su prisustvovali brojni influenceri te poznata lica iz javnog i društvenog života poput Mirele Priselac Remi, Vida Juračića, Nike Turković. U ovoj posebnoj prigodi uzvanici su mogli razgledati i isprobati nove modele Nike Air Max tenisica koje tek stižu u Buzz dućane diljem Hrvatske, a zabavljao ih je mladi glazbenik Matija Cvek koji osvaja radijske top ljestvice te Buzz Crew koji čine Beatricija Palčić, Suzana Suz, Franjo Opačak, Iva Gavrić I Kristijan Mihalić. Odličnu atmosferu dodatno su ugrijali i zagrebački hip hoperi Linija 146. Osim glazbenog programa i prezentacije novih modela tenisica, brojna poznata lica imala su prilike okušati se u eksperimentalnom korneru rješavajući razne laboratorijske pokuse ili očistiti tenisice u korneru Tomislava Staryja.


Nika Turković

Ove godine Nike je izbacio novi model Air Maxica pod nazivom Air Max 97 koje se jasno deklariraju da pripadaju lifestyle kategoriji svojim futurističkim dizajnom. Za predstavljanje novog modela Nike Air Max tenisica snimljena je kampanja u klubu Pločnik, kreativnom pogonu i utočištu brojnih zaljubljenika u alternativne kutke Zagreba. U ulozi modela izvrsno se snašla ekipa BUZZ Crewa, Beatricia Palčić i Kristijan Mihalić, poznatiji pod nadimkom Don Kiki. Kampanja je okupila kreativni tim stručnjaka koji su se pobrinuli da rezultati snimanja mogu parirati svjetskim kampanjama popularnih tenisica. Profesionalni tim hair stylista salona Evelin bio je zadužen za frizure, dok je prigodan make up osmislila vizažistica Ines Krajnović. Stiliziranje je preuzeo poznati hrvatski stilist i dizajner Ivan Friščić koji se odlučio poigrati s neonskim svjetlima podruma Pločnika i nijansama koje dominiraju novom Air Max kolekcijom.

Matija Cvek


Vid Juračić

Iva Gavrić

Vanja Ljubić

Antonio Franić

Ana Pavić

nike

nike

Nike

nike

 

nike

Nike

 


Osim futurističkog Air Max 97 modela zaljubljenici u kultne Air Max-ice mogu odabrati i Nike Air Max + model, a više o cijenama i proizvodima iz bogate Buzz ponude pronađite ovdje.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više