Search

U ekskluzivnom showroomu predstavljena nova Guess kolekcija

U ekskluzivnom showroomu predstavljena nova Guess kolekcija

Inspirirana istočnjačkim duhom


Image: PR

Najseksepilniji modni brend u novoj kolekciji spaja orijentalni dizajn i zapadnjački urbani stav

Modni urednici, novinari, blogeri i stilisti oduševljeni su novom Guess kolekcijom za jesen/zimu. Guess je svojim stilskim izričajem osvojio sve prisutne dok su najbolji, hit komadi kolekcije bili izloženi u ekskluzivnom showroomu. Osim u orijentalnom okruženju i zanimljivoj destinaciji, uzvanici su mogli uživati  i u jednostavnom stilu, odvažnim modnim kombinacijama te jakom osobnom izričaju po kojemu je Guess i prepoznatljiv.

U ekskluzivnom showroomu predstavljena nova Guess kolekcija (фото 1)

Orijentalni elementi poslužili su kao ključ inspiracije za novu kolekciju, stoga je Guess odlučio svim prisutnima dočarati kulturu istoka koja se proteže kroz gotovo sve Guess linije. Nove orijentalne vibracije prožimaju raskošan dizajn Marciano kolekcije, što je posebno vidljivo na komadima inspiriranima kimonima, tunikama i remenjem koje pruža autentičan osjećaj istočnjačke sofisticiranosti. Guess Jeans kolekcija donosi kombinaciju istočnjačkog dizajna i zapadnjačkog urbanog stava.

U ekskluzivnom showroomu predstavljena nova Guess kolekcija (фото 2)

Kada je riječ o ženskoj kolekciji, naglasak je na uskim trapericama, ali i novitetima kao što su modeli traperica koji nisu pripijeni. Elegantne košulje neizostavan su dio kolekcije i za žene i za muškarce, dok su klasične majice u kombinaciji s trapericama jedan od ključnih outfita za Guess muškarce. Nova Guess footwear kolekcija donosi elegantne cipele, gležnjače i čizme u pravim jesenskim bojama poput zagasite crvene, plave, smeđe te neizostavne crne. Guess je još jednom spojio urbanu udobnost, praktičnost i nosivost sa svojom prepoznatljivom vizijom glamura, lansiravši niz atraktivnih modela za koje vrijedi pronaći mjesto u ormaru. 

U ekskluzivnom showroomu predstavljena nova Guess kolekcija (фото 3)

U ekskluzivnom showroomu predstavljena nova Guess kolekcija (фото 4)

U ekskluzivnom showroomu predstavljena nova Guess kolekcija (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više