Search

U Los Angelesu predstavljen film o obitelji Kostelić

U Los Angelesu predstavljen film o obitelji Kostelić

Priča o uspjehu sportske obitelji u filmu "Gnothi Seauton"

Urednik: A.P.

Image: PR

U jednom od najpoznatijih kina na Beverly Hillsu, dokumentarni film o nevjerojatnom uspjehu jedne od najpoznatijih svjetskih sportskih obitelji, obitelji Kostelić, predstavljen je američkoj javnosti na ekskluzivnoj premijeri 5. veljače uz brojne poznate uzvanike i svjetske producente

Velik broj uzvanika imao je priliku vidjeti priču o Janici i Ivici Kostelić koju je autor filma Bruno Kovačević, rukovoditelj produkcijskog odjela sport na Hrvatskoj radioteleviziji, snimao 23 godine, prateći obitelj Kostelić od samog početka. Prvi kadrovi filma snimljeni su kada je Janica imala samo osam godina, a posljednji nakon Zimskih olimpijskih igara 2014. godine u Sočiju na kojima je Ivica četvrti put osvojio olimpijsko srebro.

Janica Kostelić, Ivica Kostelić

Na premijeri su, osim zvijezda večeri Janice i Ivice Kostelić, koji je došao sa suprugom Elin, bili dobitnik Emmyja i distributer filma za američko tržište Jonathan Lee Smith, dvostruki dobitnik Oscara Lesile Diley, nagrađivani japanski redatelj Ted Fakuda, glumica i bivša Miss SAD-a Jane Park Smith, glumac Danny Arroyo, hrvatski konzul u Los Angelesu Siniša Grgić, dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić, producent filma i direktor marketinške agencije Real grupa Krešimir Renzo Prosoli sa suprugom Ivom, generalna direktorica Adria Medije Zagreb Ivona Čulo, desetak svjetskih producenata i brojni poznati uzvanici iz svijeta filma i sporta.

Janica Kostelić

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više