Search

U Milanu predstavljeno još jedno izdanje Pirelli kalendara

U Milanu predstavljeno još jedno izdanje Pirelli kalendara

Saša Luss, Isabeli Fontana, Gigi Hadid...


Image: Getty Images

Pirelli kalendar jedan je od najcjenjenijih kalendara u svijetu čije snimanje privlači najistaknutije fotografe i modele u modnom svijetu

U provokativnom izdanju za 2015. godinu istaknulo se 12 ljepotica - Gigi Hadid, Candice Huffine, Carolyn Murphy, Cameron Russell, Isabeli Fontana, Adriana Lima, Raquel Zimmermann, Karen Elson, Joan Smalls, Natalia Vodjanova, Saša Luss i Anna Ewers, u objektivu Stevena Meisela. Za styling modela bila je zadužena Carine Roitfeld, a on je bio inspiriran automobilskim gumama i zbog toga je lateks bio glavni materijal iskorišten gotovo u svakoj fotografiji. Make-up je odradila Pat McGrath i samo popis velikih imena koja su radila na snimanju dovoljno govori o tome koliko je to prestižan projekt u svijetu mode.

Kako bi proslavili lansiranje novog kalendara, gosti su se okupili u jednoj od milanskih galerija, a među uzvanicima su se pojavili apsolutno svi - od modnih urednika i dizajnera, preko top menadžera krupnih korporacija i glumaca pa sve do djevojaka koje se nalaze na samim stranicama kalendara. Pogledajte tko je sve nazočio predstavljanju Pirelli kalendara za 2015. godinu.

Saša Luss

Isabeli Fontana

Anna Dello Russo

Peter Dundas

Adrien Brody

Related articles

Buro 24/7 Selection

više