Search

U New Yorku dodijeljene nagrade CFDA/Vogue Fashion Fund

U New Yorku dodijeljene nagrade CFDA/Vogue Fashion Fund

Stella McCartney, Anna Wintour, Alexa Chung, Hamish Bowles...


Image: Getty/Guliver

Nagrade CFDA/Vogue Fashion Fund poznate su po svojem prepoznavanju budućih dizajnerskih zvijezda, što je još jednom potvrđeno na jučerašnjoj dodjeli nagrada u New Yorku

Stella McCartney bila je glavna govornica na događanju koje su posjetile modne veličine poput Anne Wintour i Diane von Fürstenberg, a zanimljivo je da je Stella prva žena u 11 godina održavanja ceremonije koja je zauzela ovo važno mjesto donijevši pregled svoje karijere uz nekoliko velikih savjeta za mlade nade. Nagrade su dodijeljene redom dizajnerici nakita Evi Zuckerman za njen brend Eva Fehren, dizajneru pletiva Ryanu Rocheu, a glavna je nagrada otišla u ruke dizajneru cipela Paulu Andrewu.

Hamish Bowles

Ostali finalisti bili su Brett Heyman (Edie Parker), Wes Gordon, Grant Krajecki i Natalie Levy iz brenda Grey Ant, Daniel Corrigan i Jake Sargent (Simon Miller), Matthew Orley, Alex Orley i Samantha Orley iz brenda Orley, Tanya Taylor i Gigi Burris iz brenda Gigi Burris Millinery.

Alexa Chung

U žiriju su sjedili Diane von Fürstenberg, Anna Wintour, Andrew Rosen, Jenna Lyons, Ken Downing, Jeffrey Kalinsky, Reed Krakoff, Steven Kolb, Mark Holgate, Marcus Wainwright i David Neville.

Jessica Heart

Lauren Santo Domingo

Stella McCartney

Karlie Kloss

Anna Wintour, Stella McCartney

Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge

Keren Craig, Georgina Chapman

Related articles

Buro 24/7 Selection

više