Search

U Parizu premijerno predstavljen novi parfem kuće Chanel

U Parizu premijerno predstavljen novi parfem kuće Chanel

Gabrielle

Tekst: A.P.


Image: Chanel Press

Dok je jutro bilo rezervirano za još jednu spektakularnu reviju pod palicom Karla Lagerfelda, večer u kući Chanel bila je posvećena novom uzbudljivom parfemu

Najveća zvijezda partyja bila je američka glumica Kirsten Stewart ujedno i zaštitno lice novog parfema Gabrielle čija nas kampanja očekuje u rujnu ove godine. Parfem je osmislio Olivier Polge, čovjek zaslužan i za novi Chanel 5 o kojem smo pisali prošle godine, a iz kuće Chanel kažu da novi miris u potpunosti predstavlja osobnost Gabrielle Chanel poznatije kao Coco. Moramo napomenuti kako je ovo prvi novi parfem kuće Chanel nakon punih 15 godina što sinoćnji event čini još značajnijim.

Olivier Polge, Kristen Stewart

Odabrani uzvanici su dočekani u pomno osmišljenom i uređenom prostoru u kojem su se na velikim ekranima prikazivale animacije s citatima Mademoiselle Chanel. Nakon što je otkrivena i elegantna bočica na scenu je stupio Pharrell Williams, ambasador kuće i ujedno jedini muškarac koji se pojavio u ženskoj kampanji ove kuće. Na bini mu se u jednom trenutku pridružila i Katy Perry dok je publika vrvjela poznatim licima modne industrije. Večeras se Gabrielle premijerno predstavlja u Zagrebu a sve o eventu pročitajte sutra na buro247.

U Parizu premijerno predstavljen novi parfem kuće Chanel (фото 1)

pharrell

pharrell

pharrell

chanel

chanel

chanel

chanel

chanel

chanel

chanel

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više