Search

U prekrasnom zagrebačkom vrtu prikazana nova revija brenda A'marie

U prekrasnom zagrebačkom vrtu prikazana nova revija brenda A'marie

U sklopu projekta Storybook salon

Tekst: Ana Pavić


Image: John Pavlish

Magazin Storybook sinoć je predstavio novo izdanje svog projekta " Storybook Salon", u sklopu kojeg je svoju novu kolekciju prikazala poznata dizajnerica Anamarija Brkić

Anamarija Brkić ima tu rijetku mogućnost na našem tržištu da svoju estetiku ne povlađuje aktualnim trendovima. U hrvatskoj ekonomiji brojni su dizajneri prisiljeni povinuti se trenutnim kretanjima na tržištu i skrenuti sa svoje kreativne putanje te ponuditi klijenticama ono što se trenutno nosi vani samo u nekoj prerađenoj verziji. Nemojte krivo shvatiti, A'marie ne negira trend, ali mu ne robuje. Njen potpis nije klasično ženstven, nosi prepoznatljivu estetiku koja je namijenjena aktivnoj ženi koja želi komad u kojem može provesti dan, a da se prije svega osjeća udobno.

U novoj kolekciji poigrala se motivima tzv. active weara i večernje odjeće. Jedan od najboljih primjeraka je odjenula sama - sivu mini haljinu od felpe kojoj je udahnula glamurozan duh kombinirajući ovaj sportski materijal sa šljokicama. Mogućnost transformacije ovog komada od dnevnog do večernjeg ovisi samo o odabiru modnih dodataka, što je pokazala i sama dizajnerica kombiniravši haljinu s vojničkim čizmama. Bilo je tu i predivnih predimenzioniranih košulja od viskoze s printom životinjskih likova, pletenih suknji s resicama, voluminoznih džempera koji mogu funkcionirati kao zimske haljine, dugih kardigana i raskošnih ponča.

Povodom predstavljanja ove kolekcije Anamarija Brkić lansira i ukrasne jastuke sa svojim potpisom. Njezina naklonjenost uređenju interijera nije novost te je svoj senzibiitet ovaj put preslikala na detalj za uređenje doma. Za jesen/zimu 2017. brend A'marie najavljuje suradnju sa modnim imenom s regionalne scene. Iza poznatog beogradskog brenda espadrila Mishka stoji dizajnerica Emilija Katić, koja izrađuje espadrile od prirodne kože supečatljivom mašnom te su se svojim dizajnom idealno stopile s A'marie odjećom.

Ne možemo ne spomenuti očaravajući ambijent, vrt jedne privatne zagrebačke vile u centru grada koji je poslužio kao idealna kulisa za njenu vilinsku priču. Iskustvo koje se trebalo doživjeti.

amarie

amarie

amarie

Nevena Rendeli

Vedrana Čarapović, Una Zima, Mia Kovačić

Nina Mia Čikeš

Ana Pavić

Vanja Ljubić, Tina Bačić, Anamarija Brkić

Romano Decker, Vedrana Ergić

Ana Pavić, Anamarija Brkić, Vedrana Čarapović

Tomo Ricov

Tihana Harapin Zalepugin

Tena Jelić Gajski

amarie

amarie

amarie

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Related articles

Buro 24/7 Selection

više