Search

U Zagrebu je predstavljen novi model IZIPIZI naočala

U Zagrebu je predstavljen novi model IZIPIZI naočala

Uz brojne poznate

Urednik: A.P.


Image: John Pavlish

Sinoć je u IZIPIZI pop up storeu u društvu prijatelja, medija i klijenata predstavljena nova kolekcija i nove boje IZIPIZI Glacier modela naočala

U ugodnom druženju u Dežmanovoj ulici, koja svojim izgledom i raznolikom ponudom podsjeća na parišku ulicu, uživale su brojne poznate osobe poput Ive Šarić Leko, Sonje Kovač, Petre Kurtele, Tihane Harapin Zalepugin, Daniele Trbović, Alis Marić, Nine Kraljić, Suzy Josipović, Frana Maškovića i drugih.

Svim ljubiteljima padina, skijanja i mode: ove zime linija s hipertrendi Glacier modelom dobila je i model Glacier Plus! Glacier, sa svojim odstranjivim štitnicima od umjetne kože i lećama 4. kategorije koje se odlikuju stopostotnom otpornošću na UV zračenje, štite vaše oči od hladnoće, snijega i intenzivne svjetlosti na vrhovima planina, hrvatskim je kupcima predstavljen prošle godine, a njegov uspjeh potaknuo je IZIPIZI na lansiranje još inovativnije i modernije verzije ovih kultnih planinskih naočala iz sredine 20. stoljeća. Za odvažnije modne poklonike tu je i limitirana kolekcija Glacier Retro, dostupna u svijetlim bojama Pink Flamingo, Green Mint i Yellow Citrus, koja inspirirana Pop- Artom neodoljivo podsjeća na sedamdesete.


U Zagrebu je predstavljen novi model IZIPIZI naočala (фото 1)
U IZIPIZI ponudi možemo pronaći naočale za čitanje, sunčane naočale, naočale za zaštitu od ekrana, kao i naočale za djecu i za cijelu obitelj. Dizajn je jednostavan i trendi, a modeli su istovremeno kvalitetni i cjenovno prihvatljivi. Naočale su lagane, fleksibilne te prikladne za sve dobne skupine i za sve prilike. Sve novosti vezane uz ovaj brend možete pratiti na službenim Facebook i Instagram stranicama.


U Zagrebu je predstavljen novi model IZIPIZI naočala (фото 2)
Francuski brend gotovih naočala za čitanje, sunčanih naočala i naočala za zaštitu od ekrana IZIPIZI osnovan je 2010. godine, a od samih početaka odlikuje se inovativnošću u kreiranju modela namijenjenih svim generacijama i u svakoj prilici. IZIPIZI naočale dostupne su u Zagrebu (IZIPIZI pop up store-Dežmanova 5, Market Concept Store - Petrićeva 3, Vauroom Multibrand Store - Teslina 11, MSU shop - Avenija Dubrovnik 17, Planetopija - Ilica 68, Andrews Baby Company - Kaptol centar, Male stvari - V.Richtera 4), Splitu (LuLu & Brands Concept store - Majstora Jurja 9), Karlovcu (Mozaik Art - Trg Petra Zrinskog 3), Rijeci (La Vetrina - Andrije Medulića 5a, Optika M - Sokol Kula 4c), Puli ( All Faces Concept Store - Verudela 15), Šibeniku (LuLu & Brands Concept store - Ul.Fausta Vrančića 10), Dubrovniku (Borza grupa - Pred dvorom 2), Korčuli (Manina concept store), Malom Lošinju (Bellevue Boutique - Čikat 9), Rovinju (Amare - Pietro Ive 13).

U Zagrebu je predstavljen novi model IZIPIZI naočala (фото 3)

U Zagrebu je predstavljen novi model IZIPIZI naočala (фото 4)

U Zagrebu je predstavljen novi model IZIPIZI naočala (фото 5)

U Zagrebu je predstavljen novi model IZIPIZI naočala (фото 6)

U Zagrebu je predstavljen novi model IZIPIZI naočala (фото 7)

U Zagrebu je predstavljen novi model IZIPIZI naočala (фото 8)

U Zagrebu je predstavljen novi model IZIPIZI naočala (фото 9)

 

 Više potražite na IZIPIZI - Facebook, Instagram.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više