Search

U Zagrebu održana dodjela nagrada Storybook Veuve Clicquot Woman Award

U Zagrebu održana dodjela nagrada Storybook Veuve Clicquot Woman Award

Glamurozna večer

Image: John Pavlish

Vodeći lifestyle magazin Storybook u suradnji s Miva galerijom vina - zastupnicima jednog od najpoznatijeg šampanjca na svijetu Vevue Clicquot, jučer je predstavio prestižnu nagradu - Storybook Veuve Clicquot Woman Award

U elegantnom okruženju Hrvatskog glazbenog zavoda u Zagrebu okupila su se brojna poznata lica društvene scene. Glavnu nagradu večeri kući su odnijele dvije dame. Jedna od njih je mlada Urška Sršen, djevojka čije se ime nalazi na Forbesovoj listi najuspješnijih ljudi ispod 30 godina. Urška je suosnivačica tvrtke Bellabeat te kreatorica mobilnog proizvoda "Leaf", narukvice koja pomoću aplikacije prati aktivnost, san, menstrualni ciklus te pomaže u borbi protiv stresa. Druga pobjednica večeri bila je Martina Bienenfeld, direktorica TZ Zagreba, koja je za vrijeme svog mandata napravila fantastičan posao za promociju naše Metropole, učinivši ju jednom od najpoželjnijih destinacija za turizam.

Dame će predstaviti Hrvatsku na regionalnom natjecanju u Beogradu, a pobjednica regionalnog natjecanja putuje u Pariz na svjetsku dodjelu nagrada.  Uz vrhunski Veuve Clicquot šampanjac u večeri su uživale i Nevena Rendeli, Una Zima, Ana Radišić, Daniela Trbović, Aleksandra Dojčinović, glavna urednica Storybooka Vedrana Čarapović i drugi.

Vedrana Čarapović

Aleksandra Dojčinović

Urška Sršen

Vedrana Ergić, Romano Decker

Jasna Mohor, Gordan Mohor

Daniela Trbović

Ana Pavić

Edvin Liverić

Nevena Rendeli, Đurđica Orepić, Ana Radišić

Una Zima

Tihana Harapin Zalepugin, Matija Vuica

Jasna Mohor, Željka Biočić

Romano Decker, Vedrana Ergić, Dejan Kutić

Zoran Škrobonja

Vedrana Čarapović, Ana Pavić

Related articles

Buro 24/7 Selection

više