Search

U Zagrebu otvoren prvi brow bar

U Zagrebu otvoren prvi brow bar

S potpisom Manuele Picard

Urednik: A.P.


Image: John Pavlish

Centar Zagreba, točnije Gajeva ulica broj 8 postala je bogatija za još jedan bar. No, nije riječ o običnom baru, riječ je o prvom hrvatskom Brow Baru specijaliziranom za njegu, čupanje i oblikovanje obrva s koncem, drevnom metodom koja potječe iz Indije.

Jučer je u društvu medija, prijatelja i klijenata vlasnica Manuela Picard na svečanom otvorenju održala interaktivnu prezentaciju, demonstrirala ovu tehniku i pokazala kojem obliku lica, boji kose i puti najbolje odgovara kakav oblik obrva.

Žene danas iznimno veliku pažnju posvećuju upravo izgledu svojih obrva, upravo stoga ovakvim metodama - vaše obrve dobit će prirodan izgled koji najbolje odgovara vašem obliku lica i boji kose te puti. Ne postoji univerzalni tip obrva koji odgovara svim ženama, svaka žena ima svoj oblik, duljinu ili boje, a upravo u Brow Baru stručnim savjetima i stručnim osobljem dobit ćete izgled obrva koji najbolje odgovara vašem tipu licu.

U Zagrebu otvoren prvi brow bar (фото 1)
Užurban način života kojim svim danas živimo i sve veća potražnja za "idealnim obrvama" potaknuo je Manuelu Picard da uz svoj postojeći salon otvori i prvi hrvatski Brow Bar u kojem bez prethodno rezerviranog termina možete doći za vrijeme pauze ili kad se zateknete u gradu, i u svega desetak minuta ovom jedinstvenom threading metodom dobijete željeni izgled vaših obrva. Ovakvi threading Brow Barovi prisutni su godinama već u cijelom svijetu, a sada je otvoren i prvi takav u Zagrebu.

U Zagrebu otvoren prvi brow bar (фото 2)
Prednosti oblikovanja obrva threading metodom/ s koncem:
Ovakav način njege obrva uklanja obrve čistom i preciznom linijom te ih je zbog toga brže i jednostavnije oblikovati. Osim obrva ovim načinom uklanjaju se dlačice na nadusnicama, bradi i licu, a njegova prednost je što se dlačice uklanjaju iz korijena. Ova metoda radi se s posebnim koncem od 100%-nog pamuka i svile te ima antibakterijski učinak. Prilikom tretmana ne koriste se nikakvi drugi proizvodi, stoga je nakon tretmana koža nježnija i glađa.

Manuela Picard - lider je threading metode oblikovanja obrva na našem tržištu. Svoje znanje i usavršavanje stekla je u Londonu gdje je ovu tehniku učila 10 godina i prije 5 godina ovakav pristup njege obrva popularizirala je u Hrvatskoj. U njene ruke prepustile su se i brojne svjetske zvijezde poput Sienne Miller, Christine Bleakley, Andrea Corr (The Corrs), Lilly Cole (model)... Manuela i njen tim Manuela Picard Beauty svakako već godinama uspješno se brinu o obrvama brojnih zadovoljnih žena, a to potvrđuje brojka od 2.000 uređenih obrva svaki mjesec.
U Zagrebu otvoren prvi brow bar (фото 3)
Osim threadinga cijelog lica, nude i ekstenzije, minival, bojanje trepavica, japansko iscrtavanje, makeup kao i depilaciju cijelog tijela.

"Brow Bar je zamišljen kao walk in usluga za "grooming'' tj. uređivanje obrva, s obzirom da su obrve jedna od najvažnijih karakteristika lica, a najčešće su zanemarene. Odlučila sam da ova usluga bude dostupna svima, pogotovo ženama i muškarcima s užurbanim stilom života koji ne mogu planirati ili bukirati tretmane mjesec dana unaprijed. Pravilnim oblikovanjem obrva licu se može vratiti svježina, podići i otvoriti pogled. U Brow Baru nudimo i bojanje obrva te microblading (kod nas popularno japanske obrve) iscrtavanje obrva, najprirodniji trajni makeup koji traje 1 do 2 godine, idealno za žene koje nemaju dovoljno obrva ili su ih izgubile zbog bolesti ili zbog previše dugotrajnog čupanja...." izjavila je Manuela.

Manuela PicardTatjana JurićAnamarija AsanovićTatjana Jurić, Manuela Picard

Related articles

Buro 24/7 Selection

više