Search

U Zagrebu otvoren prvi Kiehl's dućan

U Zagrebu otvoren prvi Kiehl's dućan

U Arena Centru

Urednik: A.P.


Image: John Pavlish

U dobroj atmosferi u Arena Centru sinoć je svečano otvorena prva Kiehl's trgovina u Hrvatskoj

Događanju su prisustvovali Kiehl's ambasadori za Hrvatsku, dizajner nakita Nenad Sovilj, voditeljica Ivana Miserić, Iva Šulentić, kao i glumice Judita Franković, Petra Kurtela, make up artistica Simona Antonović i mnogi drugi. „Iznimno nas veseli što ćemo služiti zajednici grada Zagreba u okružju nove i prve Kiehl's prodavaonice. Uvijek se trudimo da naše voljene proizvode poslužujemo s velikom pažnjom i brigom za individualne potrebe kupca, što odražava našu dugogodišnju ljekarničku tradiciju," izjavila je Cheryl Vitali, Kiehl'ova glavna direktorica za svjetska tržišta.

Nenad Sovilj

Uz brigu za prepoznatljivo uređenje prodajnog prostora koji smo ekskluzivno predstavili jučer, Kiehl's Since 1851 ostaje vjeran svojem nasljeđu i u pogledu vrhunske razine usluge koju nudi kupcima u 53 zemalja širom svijeta (Hrvatska će zauzeti 54 mjesto), 150 samostalnih prodavaonica, te na 760 prodajnih mjesta. Svaki je član Kiehl'sovog prodajnog osoblja upoznat s načinom usluživanja kupaca koji promiče tvrtka te je, uz poznavanje sastojaka formula i ljekarničke tradicije, osposobljen za prepisivanje tretmana i režima njege kože i kose u skladu s individualnim potrebama kupaca.

Kiehls

Kao i u ostalim Kiehl'sovim prodavaonicama, i na novom će se prodajnom mjestu u Zagrebu promicati naša inicijativa „isprobajte prije kupnje", pokrenuta još prije 50 godina u našoj glavnoj prodavaonici, kao i politika jednostavnog vraćanja proizvoda uz zajamčeni povrat novca. Ovim se Kiehl's jasno odvojio od konkurencije i postigao tržišnu prepoznatljivost, stekavši vjerne obožavatelje.

Kiehl's vjeruje u učinkovitost svojih formula i ulaže iznimne napore kako bi oblikovao režime njege u skladu s individualnim potrebama kupaca. Naša dugogodišnja ljekarnička tradicija i tradicionalno visoka razina usluge ogleda se u programu dijeljenja velikih količina besplatnih uzoraka. Naša je misija usluživanje kupaca u skladu s njihovim individualnim potrebama, a navedene inicijative već se godinama provode s iznimnim uspjehom,"  kazala je Cheryl Vitali.

Petra Kurtela

Judita Franković

Simona Antonović

Una Zima, Ana Pavić, Vedrana Čarapović

Iva Šulentić, Sara Renar

Ivana Miserić, Ivana Petković Čevra

Boris Bogdanović, Selma Terlević, Zoran Škrobonja

Mirta Pejić

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više