Search

U Zagrebu službeno predstavljen YSL Black Opium

U Zagrebu službeno predstavljen YSL Black Opium

Mističan miris koji zavodi

BURO.


Image: John Pavlish

Uz šampanjac i macarone Zagreb je dočekao lansiranje novog YSL Black Opium parfema koji je već izazvao pravu pomamu u svjetskim parfumerijama

Zaštitno lice novog bestsellera kuće YSL britanska je manekenka Edie Campbell, koja je po riječima čelnih ljudi ove poznate francuske kuće savršeno utjelovila Black Opium ženu, snažnu, mističnu, energičnu i zavodljivu. Novi YSL Black Opium zavest će sve žene koje vole snažnije parfeme koji ostavljaju trag. Ovaj orijentalni miris nove generacije predstavlja radikalno odstupanje od strukture klasičnog parfema - inspiraciju umjetničkim pokretom igre svjetlosti i sjene, s naglaskom na kontrast i napetosti.

YSL

Poigravajući se neskladom između gorkog akorda zrna kave, sastojka koji nikad dosad nije u tolikoj mjeri korišten u ženskom parfemu, i vedrih bijelih cvjetova, Black Opium donosi osjećaj zanosa, na granici ekstaze. Nota zrna kave djeluje snažno i prodorno, pobuđujući sva osjetila. Potom slijede mekše i ženstvenije note bijelih cvjetova jasmina sambaca i narančina cvijeta, s opojnim i odvažnim finišem božanstvene vanilije i drvenastih nota cedrovine i pačulija, koje zaokružuju miris i pružaju mu dubinu i tajanstvenu eleganciju.

Iva Šulentić

Selma Terlević, Dora Toljan

Vladimira Spindler

Tihana Harapin Zalepugin

Ivan Šarić

YSL Black Opium možete pronaći u Douglas parfumerijama i Mülleru.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više