Search

Ugodno druženje u centru Zagreba

Ugodno druženje u centru Zagreba

U bon ton store&gallery


Image: John Pavlish

Jučer su uz ugodne zvukove Dj Felvera predstavljene nove kolekcije svjetski poznatih brendova koje od sada možete pronaći u bon ton store&gallery, u Dežmanovom prolazu 5

Brojni suradnici, prijatelji te predstavnici medija jučer su u ugodnoj i opuštenoj atmosferi u centru grada razgledali nove kolekcije poznatih brendova koje su pristigle u bon ton store&gallery. Time je ovaj zagrebački concept store proširio svoju modnu ponudu i približio dašak svjetske urbane scene Zagrebu. Na popisu brendova su casual chic velikani poput BLK DNM – brend inspiriran rock'n'rollom u kojem njujorški punk susreće pariški chic, nakit dizajnerice Clemmie Watson, koju smatraju jednim od najperspektivnijih talenata na međunarodnoj sceni, berlinski brend Marina Hoermanseder koji svojim kolekcijama predstavlja hrabri individualizam spajajući sofisticiranost s ekscentričnim, ali istovremeno elegantnim dizajnom. 

Ljubitelji tenisica odsad će moći uživati u brendu National Standard koji je dio nove generacije kreativnih i samostalnih brendova iz Pariza, stigle su i torbe brenda PB0110 za sve fanove minimalizma, a kolekciju nakita upotpunio je još jedan brend – SysterP – predstavnik suvremenog i jednostavnog švedskog nakita. I šećer na kraju – jedan od omiljenih casual brendova Kate Moss i mnogih drugih cool cura svjetske scene, brend Zoe Karssen odsad je dostupan u Zagrebu, u bon tonu. Stoga, svi ljubitelji urbanog chica znate kamo po nove modne komade.

Ugodno druženje u centru Zagreba (фото 1)

Ugodno druženje u centru Zagreba (фото 2)

Ugodno druženje u centru Zagreba (фото 3)

Ugodno druženje u centru Zagreba (фото 4)

Ugodno druženje u centru Zagreba (фото 5)

Ugodno druženje u centru Zagreba (фото 6)

Ugodno druženje u centru Zagreba (фото 7)

Ugodno druženje u centru Zagreba (фото 8)

Ugodno druženje u centru Zagreba (фото 9)

Ugodno druženje u centru Zagreba (фото 10)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više